Aarnin kesäalennus, kaikki kirjat kesähintaan!

lukutarpit1Ota Aarnin kesän lukutärpeistä kiinni – keskikesän kunniaksi kaikki Aarnin kirjat nyt vain 15-19 € ja e-kirjat 9.90 €, ilman toimituskuluja. Löydät jännitystä ja viihdettä vaikka rannalle tai pihakeinuun, tai lahjavinkkejä vaikka kesällä valmistuvalle tai muita juhlia viettävälle.

Hiekalla makoillessa voit antaa Strangin historiallisen romaanin Yhteen taotut kuljettaa 1600-luvun Pohjanmaalle seuraamaan seppä Antin ja orjapiika Ainin seikkailuja.

Lars Strang: Yhteen taotut
https://kustannusaarni.fi/lars-strang-yhteen-taotut-2/

Jännitystä kaipaavan kannattaa tarttua Viattomiin ja selvittää, mitä tapahtui viisi vuotta sitten kadonneelle nuorelle naiselle, jonka ruumis löytyy Petäisen järvestä.

Pasi Luhtaniemi: Viattomat
https://kustannusaarni.fi/viattomat/

Aarnin kirjoista nuoremmalle lukijalle sopivat erityisesti dystooppinen Entropia ja ympäristötietoinen Pieniä sankaritekoja.

Helena Wariksen ja Janne Nykäsen Entropia on vauhdikas jännitysromaani lähitulevaisuuden Suomesta, jonka maaseutu on tyhjentynyt.

https://kustannusaarni.fi/waris-nykanen-entropia/

lukuvinkit2

Satu Piispa-Hakalan Pieniä sankaritekoja kommentoi vinhan ironiseen sävyyn suomalaisten kulutushysteriaa usean kertojaäänen kautta.

https://kustannusaarni.fi/aarni-pienia-sankaritekoja/

Kirsi Saurénin Sulkasatoa on riemastuttavaa, yhtä aikaa kevyttä ja analyyttista luettavaa kaikille oopperasta kiinnostuneille. Sulkasadolla on oiva lämmitellä Oopperajuhlia varten.

https://kustannusaarni.fi/kirsi-sauren-sulkasatoa-oopperahullun-paivakirja/

Matti Rautiaisen Neidon Kyynel perehdyttää lukijan vetävin kuvin ja tarinoin Olavinlinnan värikkääseen historiaan.

https://kustannusaarni.fi/olavinlinnan-tarinat-houkuttavasti-tietokirjassa/

lukuvinkit3-3

Timo Teräsahjon Paskiaiset on kaunistelematonta mutta kaunista ja suorapuheista proosaa, jossa tulevaisuus ei aina näytä valoisalta, mutta kaikkea toivoakaan ei ole menetetty. Kirjan kuusi novellia kertovat haavoittuneista ja haavoitetuista ihmisistä, näkökulmista jotka usein jäävät näkemättä.

https://kustannusaarni.fi/timo-terasahjon-paskiaset-menee-i…/

lukuseina2

Pakinamaakari Mikko Maasolan Tummaa paahtoa (kuvassa 2. ylimpänä) kääntää paatuneemmankin tosikon suupielet virneeseen. Tummaa paahtoa kerää yhteen Radio Suomen Sananen -pakinasarjasta tutun Mikon 40 pakinaa.

https://kustannusaarni.fi/mikko-maasola-tummaa-paahtoa/


Kirjat saatavilla Aarnin verkkokaupasta sekä hyvin varustelluista kirjakaupoista. Löydät meidät ja kirjamme myös Savonlinnan kesätorilta 24.-27.7.2016.


Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi