Timo Teräsahjo: Paskiaiset

28,90

Timo Teräsahjon Paskiaiset on kompromissitonta uutta proosaa. Teoksen novellit kertovat kaunistelematta haavoittuneista ja haavoitetuista ihmisistä.

Tuotetunnus (SKU): 978-952-7130-10-0 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

”Kävelin motellin sisäpihalle, huumaavan kirkkaaseen paisteeseen. Palasin pian varjoon tuntiessani eksyneeni jonkin vieraan voiman alle.”

Timo Teräsahjon Paskiaiset on kompromissitonta uutta proosaa. Teoksen novellit kertovat kaunistelematta haavoittuneista ja haavoitetuista ihmisistä. Itsekunnioituksensa hukannut Kullanmuru, veljensä kadottava Paskiainen tai ensimmäisessä työpaikassaan outoihin yötöihin joutuva Hyvä hoitaja ovat uhreja, joille Teräsahjo antaa vahvan oman äänen.

Paskiaisten maailma on karu ja riisuttu, mutta juuri  kun toivo tuntuu hiipuvan pimeyteen, kertoja kääntääkin äkkiarvaamatta kameran kulmaa ja näyttää lukijalle jotakin ennennäkemättömän kaunista.

Timo Teräsahjo on turkulainen kirjailija. Hänen esikoisteoksensa oli novellikokoelma Keksijän poika ja muita novelleja (2000, Gummerus), jonka jälkeen hän on julkaissut kolme romaania. Teräsahjo työskentelee psykologina kuntoutustyössä.

ilm. maaliskuu 2016
sivuja 160
kovakantinen,  ISBN 978-952-7130-10-0
e-kirja, ISBN 978-952-7130-15-5

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi