Marita Toikka: Sovitus

28,90

Älä ole niin sinisilmäinen.
– Vain tuo lause, lähetetty salaisesta numerosta.

Katariina on saanut avioeronsa jälkeen toisen mahdollisuuden. Raine on älykäs ja urallaan menestynyt juristi, kumppani, jonka kosketus huumaa. Pian Katariina huomaa kuitenkin elävänsä kuin häkkiin ajettuna. Mitätöinti ja syyllistäminen on alkanut.

Sovitus on sairaskertomus. Samalla se on jännityskertomus rikoksesta, joka oli tehtävä ja rangaistuksesta, joka oli kärsittävä. Se on kertomus yhdestä kevään viikosta, kun luonto herää hennoimpaan vihreään ja linnut palaavat. Tuon viikon aikana Katariina yrittää ymmärtää, mitä hänelle ja Rainelle tapahtui, sovittaen yhteisten hetkien palasia yhä uudelleen paikoilleen.

Teos ilm. 16.11.2023

*

*
ENNAKKOTILAUKSET nyt ilman postimaksua kaikkialle Suomeen
*


Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Marita Toikan esikoisteos lepäsi lähes valmiina pöytälaatikossa melkein 15 vuotta. Kiitos Kouvolan Teatterissa näkemänsä Myrskyluodon Maija -esityksen hän löysi riittävästi uskallusta kirjoittaa kirja valmiiksi. Vahvat naiset inspiroivat.

Marita Toikka on koulutukseltaan juristi, ja 2000-luvun alusta alkaen hän on toiminut virkahenkilönä eri kaakkoissuomalaisten kaupunkien johtotehtävissä. Viimeiset kuusi vuotta Toikka on toiminut Kouvolan kaupunginjohtajana.

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi