Marita Toikka: Sovitus

28,90

Kovakantinen, 223s.
EAN: 9789527130797

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

“Sovitus on taidokkaasti kerrottu ja realistinen tarina siitä, mikä voi ajaa tavallisen ihmisen äärimmäisiin tekoihin. Se on realistinen tarina narsistin manipulointitaidoista, vaikutusvallasta ja minkä takia myrkyllisestä suhteesta voi olla vaikeaa lähteä. Toikan kerronta on miellyttävää lukea ja teoksen juoni koukuttaa lukijan heti ensimmäisiltä sivuilta lähtien.” (Saara Ylönen, Kirjamaa 10.2.2024)

Katariina on saanut avioeronsa jälkeen toisen mahdollisuuden. Raine on älykäs ja urallaan menestynyt juristi, kumppani, jonka kosketus huumaa. Pian Katariina huomaa kuitenkin elävänsä kuin häkkiin ajettuna. Mitätöinti ja syyllistäminen on alkanut.

Sovitus on sairaskertomus. Samalla se on jännityskertomus rikoksesta, joka oli tehtävä ja rangaistuksesta, joka oli kärsittävä. Se on kertomus yhdestä kevään viikosta, kun luonto herää hennoimpaan vihreään ja linnut palaavat. Tuon viikon aikana Katariina yrittää ymmärtää, mitä hänelle ja Rainelle tapahtui, sovittaen yhteisten hetkien palasia yhä uudelleen paikoilleen.

Marita Toikka on koulutukseltaan juristi, ja 2000-luvun alusta alkaen hän on toiminut virkahenkilönä eri kaakkoissuomalaisten kaupunkien johtotehtävissä. Viimeiset kuusi vuotta Toikka on toiminut Kouvolan kaupunginjohtajana.

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi