Aarnin verkkokauppa uudistui

yrjo-ei-jaksa1440

Mikko Maasolan radiopakinakokoelma Tummaa paahtoa löytyy niin e-kirjana kuin kirjana

Aarnin sivuja sekä kauppaa on viimeisen kuukauden aikana hiljalleen päivitetty. Eilen 6.6.2016 avasimme verkkokauppaamme uuden palvelun – tästä lähtien kaikki e-kirjat ovat myynnissä myös suoraan omasta verkkokaupastamme.

Vaikka sähkökirjat eivät ole vielä tehnyt Suomessa läpimurtoa, niiden myynti on silti vuosi vuodelta kasvanut. HS uutisoi vuosi sitten, että sähkökirjojen myynti- ja lainaus oli kaksinkertaistunut edellisvuoteen nähden.

Aarni pyrkii jatkossakin panostamaan e-kirjaan ja tuomaan sitä formaattina paremmin näkyville. Kaikki Aarnin kaunokirjat julkaistaan aina myös e-kirjoina, minkä lisäksi osa teoksista julkaistaan vain sähköisenä.

Aarnihopea on Aarnin e-kirjojen julkaisusarja, jossa julkaistaan taiteellisesti aarnihopea-logo-webkunnianhimoista kotimaista proosaa ja runoutta sekä tietokirjoja historian, yhteiskuntatieteiden, luonnontieteiden ja elämäntaidon aloilta.

Tutustu Aarnihopeaan

E-kirjojen lukeminen on nykyään vaivatonta, oli käytössä sitten tietokone, älypuhelin, tabletti tai erillinen lukulaite. Lukulaitteiden hinnat ovat tippuneet viime vuosina ja uudet lukulaitteet ovat silmälle miellyttävämpiä lukea kuin puhelimen tai tabletin näyttö. Lue oppaamme sähköiseen kirjaan.

Tutustu Aarnin E-kirjastoon

Kaikki kirjamme ovat myynnissä myös yhteistyökumppaneidemme Elisa Kirjojen ja Ellibs-kirjojen palveluissa.

Palautetta Aarnin nettisivuista tai verkkokaupasta? Otathan yhteyttä!

niko.rissanen@kustannusaarni.fi

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi