Kohti uutta kirjaa

24,90

Opas omaa kaunokirjaa suunnitteleville

Kustannus Aarni julkaisi elokuun alussa 2018 120-sivuisen kaunokirjan kirjoitusoppaan Kohti uutta kirjaa. Teos toimii Aarnin kirjoittamisen verkkokurssin oppikirjana, mutta sitä voi käyttää myös itsenäisesti, esimerkiksi kansalais- ja työväenopistojen kursseilla. Kohti uutta kirjaa -teoksen teoreettisen pohjan muodostavat kertomustieteen työkalut. Seitsemän  lukua ja henkilökohtaista ilmaisua kehittävää harjoitusta opettaa kirjoittajaa tunnistamaan, kuinka käyttää esimerkiksi kertojan näkökulmaa omassa suorasanaisessa kerronnassaan, tai mitä tarkoittaa henkilön tahdon suunta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kohti uutta kirjaa on tarkoitettu erityisesti tavoitteellisille kirjoittajille, jotka työstävät ensimmäistä suorasanaista kaunokirjallista tekstiä – novellia, tarinakokoelmaa, romaania tai elämäkertaa.

Kohti uutta kirjaa on käytännön opas kovaan käyttöön. Kirjan teoriaosuuden rinnalla opiskelijalle annetaan seitsemän käytännön tehtävää, jotka liittyvät hänen omaan kirjoittamiseensa ja tekstiin. Kirjan kirjoittaja, kustantaja Pasi Luhtaniemi on perehtynyt erityisesti kerrontatieteeseen ja sen keinoihin avata, mistä kaunokirjallisessa viestinnässä on kysymys. Kirja tarjoaa vastauksia kysymykseen, kuinka kirjailija tekee taikatemppunsa, jolla lumoaa lukijansa oman kertomuksensa maailmaan.

KRITIIKKI KIITTÄÄ KIRJAA: Lukihäirikkö 17-1-2019

KIRJA JA SEN SISÄLLÖT HALTUUN HENKILÖKOHTAISESTI: Tutustu Kohti uutta kirjaa -kirjoittajavalmennukseen 

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi