Tutki ja tulkitse – Alakoulun historia II

24,80

Tutki ja tulkitse, taitopohjaiseen oppimiseen perustuva kaksiosainen oppikirjapaketti on nyt valmis ja opetuskäytössä. Kirjan 2. osa jatkaa tutkijan matkaa keskiajan alusta Uuden ajan murrokseen.

Tutki ja tulkitse -oppikirjan kirjoittajat ovat Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen ja historian laitosten tutkijoita ja alakoulun opettajia. Kaksiosaisessa teoksessa historiaa opetetaan alakoulun 4.-6. luokan oppilaille uuden, vuonna 2014 voimaan tulleen opetussuunnitelman mukaisesti.

Teoksen 1. osa: Esihistoriasta Antiikin ajan loppuun.

Teoksen 2. osa: Keskiajasta Uuden ajan murrokseen.

Kirjat myynnissä: Kouluaarre ja Kouluväylä.

Kysy tarjous yli 60 oppikirjan hankinnasta suoraan kustantajalta pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi

Osasto:

Kuvaus

Tutki ja tulkitse -alakoulun historia on kaksiosainen oppikirja alakoulun 5. ja 6. luokille. Opetuspakettiin kuuluu oppilaan kirjojen lisäksi Opettajan kirjat I-II sekä kirjojen verkkosisällöt. Koko aineisto on nyt valmis ja opetuskäytössä jo lukukaudella 2019-2020!

Opettajan kirjat opastavat tuntikohtaisesti opetustunnin kulun: Määritteleen tunnin opetustavoitteet ja ohjaa esimerkein kuinka opetustunnin voi suorittaa. Ohjeissa on huomioitu myös eri tasoiset oppilaat ja heidän tarpeensa.

Oppimateriaalin verkkosisällöstä löytyy oppilaan kirjojat päätelaitteisiin skaalautuvina versioina. Näin opetustunnille voi osallistua myös tableteilla. Opettajan kirjat löytyvät verkkoaineistosta oman salasanan takaa.

Ohjeet verkkoaineiston käyttöönottoon löytyvät opettajan kirjan kansilehdiltä sekä suoraan toimitus@tutkijatulkitse.fi

TERVETULOA KÄYTTÄMÄÄN UUTTA HISTORIAN OPPIKIRJAA!

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi