Tutki ja tulkitse, Alakoulun historia I

24,80

Tutki ja tulkitse on uusi taitopohjaiseen oppimiseen perustuva oppikirjapaketti, jonka kirjoittajat ovat Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen ja historian laitosten tutkijoita ja alakoulun opettajia. Kaksiosaisessa teoksessa historiaa opetetaan alakoulun 4.-6. luokan oppilaille uuden opetussuunnitelman mukaisesti.

Teoksen 1. osa (Esihistoriasta Antiikin ajan loppuun) ilmestyy heinäkuun alusta 2018. Voit ostaa oppilaan kirjan nyt suoraan Aarnilta ennakkoon hintaan 26 euroa.

Teoksen 2. osa (Keskiajasta Uuden ajan murrokseen) ilmestyy kesällä 2018.

Kysy tarjous yli 50 oppikirjan hankinnasta suoraan kustantajalta pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi.  Kirjat ovat myynnissä myös Kouluväylä ja Kouluaarre -palveluissa. 

 

Osasto:

Kuvaus

Tutki ja tulkitse – Alakoulun historia I -oppikirjassa on 22 artikkelia, joissa historiaan kuljetaan oppilaan kanssa esihistoriasta antiikin ajan loppuun saakka.  Kirjassa on 160 sivua ja elävä nelivärikuvitus.

Osan rinnalla julkaistaan Opettajan kirja, jossa tarjotaan yksityiskohtaisen pedagogiset ohjeistukset jokaiselle oppitunnille. Kysy näytelukua ja tarjoushintaa A5-kokoisesta Opettajan kirjasta suoraan kustantajalta pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi

Hankkiessaan kirjan koulu saa sille myös verkkotunnukset. Verkossa. osoitteessa tutkijatulkitse.fi on julkaistu kirjasarjan molempien osien koko sisältö skaalautuvina, selkeinä verkkosivuina.  Opettajan kirjan verkkoaineistot helpottavat tuntien suunnittelua ja toteutusta.

(tulossa: ) Tutki ja tulkitse – Alakoulun historia II -kirjat ilmestyvät keväällä 2019.