Mikko Maasola: Tummaa Paahtoa (e-kirja)

14,90

Mikko Maasola on Radio Keski-Suomen/Radio Suomen toimittaja, joka tunnetaan maanlaajuisesti Radio Suomen radiopakinoistaan ohjelmapaikalla Sananen.

Maasolan pakinoista on tallennettu jälkipolville nyt ensimmäiset neljäkymmentä. Pakinat kääntävät suomalaisen  arjen ilmiöiden saumat esiin ja saavat meidät nauramaan elämän kummallisuuksille.

Tuotetunnus (SKU): 9789527130179 Osasto:

Kuvaus

Yle Keski-Suomen toimittaja Mikko Maasolan suosittuja radiopakinoita löytyy nyt yksien kansien välistä Kustannus Aarnin julkaisemasta kokoelmasta Tummaa paahtoa.

Tummaa paahtoa on Maasolan esikoisteos ja se on ryyditetty Mikolle ominaisella hirtehishuumorilla. Se kokoaa miehen ensimmäiset 40 radiopakinaa, jotka ovat tulleet tutuiksi Radio Suomen Sananen- pakinasarjassa.

Pakinoissaan Mikko jakaa maallikkoviisauksia elämästä ja kuolemasta ja pohtii muun muassa lihan alkuperää, rumia vihanneksia ja jonotuksen merkitystä. Pakinat kääntävät suomalaisen arjen ilmiöiden saumat esiin ja saavat meidät nauramaan elämän kummallisuuksille.

Naapurillani on terassi täynnä pakurikääpää. Minä piilottelen lihapiirakkapussia nahkatakin hihassa ja kun sanon päivää, ruokatorveen nousee esanssinen röyhtäys ja kurkunpäähän symmetrinen kuolapallo. Siitä pallosta voi ennustaa, että elämästä tulee lyhyt ja highlighteista vaatimattomia.

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi