Pasi Luhtaniemi: Viattomat (e-kirja)

9,90

Petäisen järvestä löytyy ruumis, joka paljastuu viisi vuotta sitten kadonneeksi nuoreksi naiseksi. Löytö mullistaa elämän keskikesän helteessä uinuvalla Kokonniemellä. Mitä sellaista niemellä tapahtui vuosia sitten, joka oli pakko vaieta kuoliaaksi?

Tuotetunnus (SKU): 9789527130063 Osasto:

Kuvaus

Viattomat kertoo erikoisen tarinan kahdesta perheestä ja perhesiteistä. Kronbergien perheeseen kuuluu vastuuntuntoinen isoveli Pyry, autistinen hyönteisharrastaja Peetu ja isoveljeään jumaloiva Pihla. Silja Kronberg, perheen äiti, on kuuluisa kuvataitelija, joka hakee inspiraatiota silloin tällöin viinitonkasta. Isä on muuttanut Englantiin. Naapurissa asuvat Peltolat, joiden tytär karkasi aikanaan kotoaan. Lapsenlapsi Anni käy isovanhempiensa luona kesäisin – ja rakastuu.

– Mä en halua, että mä joutuisin koskaan olemaan niin surullinen, Anni jatkoi. – Siksi sä et saa koskaan lähteä mun elämästä, mikään ei saa tulla sun ja mun välille…

Viattomat haastaa kerronnallaan ja pitää lukijan jatkuvasti hereillä. Jännitys kantaa loppuun saakka ja viimeisen sivun jälkeen jää vain yksi kysymys: kuka meistä on viaton?  Luhtaniemi raottaa hienovaraisin elein kahden perheen historiaa. Kirjailija ei sorru mässäilemään tragedialla tragedian perään – jo yksi riittää suistamaan raiteiltaan. SiksiViattomat on niin jännittävä, siksi niin pelottavan uskottava.

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi