Kun suuret hiljenevät… KUHMON KIRJAMESSUT

Kustannus Aarni on mukana tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävillä Kuhmon Kirjamessuilla. Tapahtuma on osa Unescon luovien kirjallisuuskaupunkien ohjelmaa ja perinteistä Kuhmon Römppäviikkoa.

METSÄ VALMIIKSI REPUSSA…

Kustannus Aarni vaeltaa Kuhmoon korpeen metsä valmiiksi repussaan.

Aarnimetsää metsäjätti UPM:n mailla Kuusankoskella

Tilaisuuden aloittaa Minä ja Metsä -kirjoituskilpailun voittajien julkistustilaisuus. Minä ja metsä on Kustannus Aarin vuoden 2020 ponnistus uuden kotimaisen proosan ja elävän luonnon hyväksi. Viime tammikuussa julkaistuun kilpailukutsuun https://kustannusaarni.fi/metsa-2020/ vastasi 43 kirjailijaa, ja tekstejä tuli proosan joka laidalta esseistä realistisiin novelleihin ja spekulatiiviseen fiktioon.

Susa Paavilaisen kuvitusta teokseen Mummun ja Tirpun retkikirja

Illan kypsyessä lavalle pääsee myös Aarnin tuore lastenkirjailija, kuhmolainen Marja-Stiina Suihko. Mummun ja Tirpun retkikirjan, https://kustannusaarni.fi/aarni-kulkee-metsaan/ lumoavan kuvituksen on tehnyt Susa Paavilainen.

…JÄRVEÄ JA MERTA UNOHTAMATTA

Kirjankansi, suunnittelu Tutta-Maaria Hovila

Kustannus Aarni tuo myyntipöydälleen ne loputkin kuluvan vuoden uutuudet, joissa Suomen luonto kertoo omalla äänellään. Pentti Salmelan jylhä esikoisromaani Sankareita ja sankareiden varjoja tekee kunniaa suomalaiselle järviluonnolle. Emeritus professori Ilppo Vuorisen tietokirja Seili – Elon kirjoa tekee saman Saaristomerelle ja sen kainalossa eläneille ihmisille.

Kirjankansi, suunnittelu Noora Jantunen

Tule tutustumaan kirjoihin ja Kainuuseen tai osallistu verkon kautta. Kirja elää!


Kuhmon kirjamessut järjestetään 5. marraskuuta, sopivasti juuri ennen livenä kuin streamina kello 15.15 alkaen. Löydät tapahtumalinkit pian niin Aarnin kuin Kuhmon kaupunginkirjaston sivuilta. Avaa koko messuohjelma tästä (pdf)

Sydämellisesti tervetuloa!

Pasi Luhtaniemi
kustantaja,
Minä ja metsä -kilpailun päätuomari.
Kustannus Aarni

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi