Kohti uutta kirjaa – nyt verkossa koko teos, viikko kerrallaan

Kustannus Aarni käy tänä keväänä Koronaa vastaan omilla lääkkeillä. Karanteeni koettelee tällä hetkellä meistä jokaista, mutta kirjoittajalle se on myös mahdollisuus. Moni kirjoittaa, koska muutakaan järkevää tekemistä ei näinä viikkoina löydy. – Mitä jos ottaisimme siis uuden tekstin rustaamisesta kaiken ilon irti?

Kustannus Aarni avaa kirjoittajan kissanpäivät. Julkaisemme näillä sivuillamme 16. maaliskuuta alkaen Kohti uutta kirjaa -kirjoitusoppaan ilmaiseksi luku kerrallaan kaikille, jotka kirjoittavat suorasanaista tekstiä.

Uusi luku julkaistaan joka viikko. Haastan samalla kaikki keskustelemaan kirjoittamisesta luovana prosessina. Haaston voi tehdä vaikka omalla some-sivullaan jakamalla linkin – tai suoraan pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi.

Jos Kohti uutta kirjaa on kirjana ja kirjoitusvalmennuksena uusi tuttavuus, tutustu siihen tarkemmin tästä linkistä: Linkistä löytyvät myös ohjeet, kuinka liittyä mukana 7-osaiseen valmennukseen. Valmennus on kahdenkeskistä ja luottamuksellista.

Huom: Tekstit ovat luettavissa toukokuun loppuun 2020 saakka. Aikaikkunan sulkeuduttua tekstit ovat vain Kohti uutta kirjaa -kirjoittajavalmennukseen osallistuvien käytössä.

Kirja luku kerrallaan:

  1. Lukijasta kirjailijaksi (16.3.2020)
  2. Kuinka altistua kirjoittamiselle (23.3.2020)
  3. Teema, motiivit, miljöö ja henkilöt (1.4.2020)
  4. Tarina ja Kerronta (6.4.2020)
  5. Kerronnan fokalisaatio (16.4.2020)
  6. Kohti omaa ilmaisua (29.4.2020)
  7. Juonikaavio, synopsis ja käsikirjoitus (12.5.2020)

©- Kustannus Aarni