Pehmyttä joulua, toivottaa Aarni!

Kustannus Aarnin puuhat alkavat hiljaa rauhoittua Jouluun ja Uuteen vuoteen. Siksi toivotamme kaikille yhteistyökumppaneillemme rauhallista lomaa. LUKEKAA, YSTÄVÄT, LOMALLA.

Aivan viimeiseksi vinkkaamme tietenkin kirjalahjasta – Kaikille teille, jotka ette tahdo ehtiä  kauppaan saakka:

JUKKA BEHM: PUMPULIHÄÄT

Joulun kuumimman  kotimaisen novellin nimi on Pumpulihäät! WSOY:n Tuhat ja yksi tarinaa -kirjoituskilpailun 2017 voittanut ja Finlandia Junior -palkintoehdokaana paistatellut kirjailija kirjoittaa nyt Aikuisille oikeasti.   Samalla Pumpulihäät tuo kesän talven keskelle – novelli tihentyy loppuun kuin heinäkuun yö.

Samassa yhteydessä kehotan tutustumaan koko novelli- ja runokirjatarjontaamme sivulla NOPEAT . Nopeat on harmiton yhden illan suhde. – Ehdit ostaa viimeiset lahjat vielä vartti ennen pukin tuloa.

Osta e-kirja tästä linkistä 

TIIVISTYVÄÄ YHTEISTYÖTÄ 2018 

Koska Aarnin toimisto hiljenee kohta, toivotan nyt samalla kaikille menestyksekästä vuotta 2018. Yhteinen mottomme tulevalle vuodelle voisi TIIVISTYVÄÄ YHTEISTYÖTÄ!

  • Kotimainen kirjallisuus menestyy, kun me  kirjailijat – kustantajat – kaupat – media – lukijat, teemme ennakkoluulottomasti yhteistyötä.
  • Lupaan omalta osaltani olla avoin kaikille yhteistyöavauksille ja tarttua puhelimeen, kun sellainen kypsyy omassa mielessäni.

PASI LUHTANIEMI

 

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi