Neidon kyynel ja kymmeniä muita kirjoja

aarnin-kirjat-turku16Aarnin kirjat on katettu jälleen messuvieraiden ihmeteltäväksi. Tänä syksynä Aarni ei julkaise uusia kirjoja. Kevät on sen sijaan tullut keskelle syksyä. Routa on juuri sulanut, ja voimme aloittaa toukotyöt. (viit.  Lars Strang: Yhteen taotut – romaanin aloitus)   – Esillä on neljä kevään uutuuskirjaamme, jotka pistävät ajattelemaan ja tuntemaan syvästi.

Löydät Turusta nyt myös kirjoja, joita ei saa enää muualta. Vuoden 2015 kaunot, Helena Waris&Janne Nykäsen Entropia, Pasi Luhtaniemen Viattomat ja Satu Piispa-Hakalan Pieniä Sankaritekoja vain paranevat ja tanakoituvat vanhetessaan. – Nämä kirjat nyt messuhintaan, vain 14e/kpl tai 40e kolme yhteensä.

Allekirjoittanut, eli Aarnin kustantaja Pasi Luhtaniemi on paikalla koko messujen ajan, kirjailijahaastattelut ja pakolliset ruokatauot pois lukien. Haluan kerron kirjan ystäville myös mielelläni muista rooleistani:

1. Tule tutustumaan suomilukee.fi -palveluun.

Kysy palvelun tuottajalta, mistä Suomi lukee -bloggarit löytävätkin jokaiselle päivälle uuden kotimaisen kaunokirjan.  Ja kysy sen jälkeen, miksi samoja kirjoja ei löydy lähikaupastasi.

2. Tule kertomaan kirjahankkeestasi ja kirjailijanhaaveestasi.

Suomen maakuntakirjailijoiden kirjoittajavalmennuksen vastaavana pystyn auttamaan kirjoittajaa monessa kiperässä paikassa. Lähde mukaan 2-vuotiseen kirjahautomoon. Valmis käsikirjoituksesi tehdään vähintään e-kirjaksi.

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi