Aarni Turun kirjamessuilla

Kirjamessujen kuukausi alkaa! –  Kustannus Aarni on mukana Turun kirjamessuilla 30.9. – 2.10. kahden kirjailijan ja kaikkien kirjojemme voimalla.  Esittäydymme SUOMI LUKEE -Lukutornissa  Aarnin, Robustoksen ja Osuuskumman yhteisosastolla A/9, (Satakunnan osaston takana)

TERVETULOA OSASTOLLE. Aarni tekee laajaa yhteistyötä uuden kirjallisuuden ja lukemisen hyväksi. Saat mukaasi uusimmat Voima -lehden ja – jos kirjoituttaa – Maakuntakirjailijat ry:n  Provinssin.  Löydät osastolta mukaasi myös tietoa Suomi Lukee -kirjatornihankkeesta.

Paikan päällä osastolla koko messujen ajan, haastatteluajat pois lukien kustantaja/kirjailija Pasi Luhtaniemi

TURKULAISKIRJAILIJAMME

terasahjo-kirjailijakuva-s

Perjantain kirjailijamme on turkulainen Timo Teräsahjo.  Paskiaiset on hurja ja runollinen novellikokoelma marginaaliin ajautuneista nuorista.  Teos on ehtinyt jo saada laajalti kiittävää kritiikkiä. Lue tästä Kiiltomadon laaja arvio teoksesta.

…JA KIRJAILIJAMME TURUSSA

strang-kirjailijakuva

Sunnuntain kirjailijamme on suomenruotsalainen prosaisti Lars Strang. Strangin toukokuun lopussa ilmestynyt Yhteen taotut on huima historiallinen romaani, joka vie lukijansa 1650 -luvun Ruotsi-Suomeen ja Kaarle X:n sotiin. Laaja osa teoksesta tapahtuu 1934 perustetussa Turun ja Porin ratsuväkirykmentissä Aurajoen rannalla.

Katso Aarnin ilmoitus Voima -lehden Kirjaliitteessä

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi