Huomenta, Suomi – God Morgon, Finland!

Huomenta ja hyvää sunnuntaipäivää lukevalle Suomen kansalle! – Turun messut ovat näyttäneet jälleen, että täällä osataan laittaa kirja ensimmäiseksi.

timo-koululaisten-haastateltavanaAarnin ensimmäiset kaksi messupäivää ovat olleet upeita, kiitos Timo Teräsahjon, joka liikutti väkeä perjantaina. Turun seudun äidinkielenopettajien koululaishaastattelijat (kuva) eivät olisi voineet löytää parempaa aihetta kuin Paskiaiset.

Myös Suomi lukee -kirjatorni on saanut ansaitsemaansa huomion. Löydät Aarnin ja tornin osastolta A9, Saksan osaston takaa.

Yhteen taotut – Smedjan vid Sundet

Tänään sunnuntaina Aarni sukeltaa toisenlaisiin tunnelmiin. Juhlistamme historiallista romaania ja ruotsinkielistä Suomea.

yhteen-taotut-markkinointikuva

Aarni julkaisi Yhteen taotut toukokuun lopussa. Teos julkaistiin samanaikaisesti (Scriptum) ruotsiksi nimellä Smedjan vid Sundet

Kirjailijavieraamme Lars Strang on koululaisten haastateltavana klo 11.00-11.15. Vi får se, mikä on koskettanut kuusitoistavuotiasta eniten, 1600-luvun hallinnon mielivalta vai Ruotsi-Suomen sotaretkien raakuus. Vai sittenkin kahden nuoren rakkaus.

Allekirjoittanut hastattelee Lassea käytännössä koko messujen viimeiseksi, Kuisti -lavalla klo  16.20. Keskustelemme historiallisesta romaanista ja humanismista, omista juuristamme ja niiden tunnistamisesta.

TERVETULOA!

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi