Kirsi Saurén saa höyhenet pörhölleen

sulkasatoa-webkuva
Aarnin lukuviikon viimeisenä kirjana esittelemme  – kovaa ja korkealta Kirsi Saurénin esikoisteoksen Sulkasatoa. Oopperamaailmaan sukeltava Sulkasatoa on nimimerkki Staditintin esikoisteos. Staditintin blogi on kuohuttanut ooppera- ja kulttuuriväkeä jo vuosia, ja nyt Kirsin intohimon kohde on tiivistetty kirjaksi.

Sulkasatoa kertoo kuinka kirjailija Kirsi Saurén sai Staditintiltä tehtävän etsiä järjestystä kirjoituksiin, jotka viserrettiin hetkessä, intuitioon luottaen ja oopperaa rakastaen. Jos olet pitänyt oopperoiden juonia yksinkertaisina ja pitkästyttävinä, niin tämä kirja osoittaa asian olevan toisin.

Rakkaus oopperaan välittyy Kirsin kirjoituksista lukijalle. Jokainen kirjassa esiintyvä ooppera on esitelty kirjan lopussa, joten Sulkasatoa sopii niin entuudestaan oopperan ystäville kuin ooppera-aloittelijoillekin. Oopperoiden yhteydessä on myös havainnollistava romanssikaavio, joten lukija pysyy kärryillä monimutkaisimmissakin rakkauskiemuroissa.

Tervetuloa julkkareihin!

Kirja julkaistaan 21. toukokuuta osana Jyväskylän Yläkaupungin Yö -festivaalia. Julkistamistapahtuma pidetään kello 16 Keski-Suomen Kirjailijatalolla (Seminaarinkatu 26 B), minne Aarni kutsuu kaikki lämpimästi paikalle. Julkistamisen jälkeen ilta jatkuu Aarnin festivaalispektaakkelilla VIERAISSA.

Kirjaa saatavilla Aarnin verkkokaupasta nyt julkaisuviikolla tarjoushintaan.

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi