YLE:n Mikko Maasola keittää Tummaa paahtoa!

Esikoiskirjailija Mikko Maasola suojelee päätään.

Mikko Maasola suojelee päätään.

Aarnin kesä alkoi 21. toukokuuta naurettavalla julkaisulla. Ylen pakinoitsija, maallikkosaarnaja Mikko Maasolan esikoiskirja Tummaa paahtoa julkaistiin Jyväskylän Suomalaisessa Kirjakaupassa. Julkistus on osa Yläkaupungin yö -festivaalia.

Mikko Maasola on tullut tutuksi maanantai-iltaisin Radio Suomessa lähetettävästä Sananen- pakinasarjasta. 40  valikoitua pakinaa on nyt koottu samojen kansien väliin. Pakinoissaan kirjailija lohkaisee totuuksia elämästä, kuolemasta ja siltä väliltä. Mikon tarinankerronta on anteeksipyytelemätöntä ja vetää väkisinkin suupielen virneeseen:

“Naapurillani on terassi täynnä pakurikääpää. Minä piilottelen lihapiirakkapussia nahkatakin hihassa ja kun sanon päivää, ruokatorveen nousee esanssinen röyhtäys ja kurkunpäähän symmetrinen kuolapallo. Siitä pallosta voi ennustaa, että elämästä tulee lyhyt ja highlighteista vaatimattomia.

 

Mikko Maasola. Tummaa paahtoa: Maallikkosaarnaaja Maasolan radiopakinoita 2010-2016. 192s.

Kirja edullisesti suoraan kustantajalta

Painettua kirjaa saa myös Aarnin verkkokaupasta ilman lähetyskuluja hintaan 28,90. Löydät teoksen myös e-kirjana Ellibs-kirjoista sekä Elisa kirjoista.

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi