Aarni muutti keskelle teollisuushistoriaa

Mediatiedote 2.12.2016
Kouvolan Kuusankoski. 

Kustannus Aarni muutti  26. marraskuuta Kouvolan Kuusankoskelle. Vain katuosoitteemme vaihtuu. Kustantamon perustaja, kirjailija Pasi Luhtaniemi palaa myös samalla rikospaikalle.  Hänen äitinsä syntyi kauppalassa 1932 ja eli varhaislapsuutensa vuolaan Kymijoen varrella.

liljequistintie-talvi-kooste-mv

Kustannus Aarnin uusi toimisto sijaitsee Kymin historiallisessa taajamassa. Uusi osoitteemme on Liljequistintie 6, 45700 Kuusankoski.

Vuonna 1929 rakennettu talo sijaitsee Kuusankosken Melkunmäellä, joka tunnetaan kansan suussa “Kirjakaupanmäkenä”. Vuosina 1920-1934 Aarnin uuden kodin lähellä toimi Kuusankosken tärkein kirjakauppa. – Ehkä tämä on enne jollekin tulevalle.

Aarnin mukana Liljequistintielle muutti Hopeantakojat ry ja Suomi lukee -kirjaportaali. Tunnetuin sanoin: tulevaisuutta on vaikein ennustaa.

***************************

AARNIHOPEA -SARJA MURTAA

TAVAT TEHDÄ KIRJOJA

Kustannus Aarni aloitti kevättalvella 2016 yhteistyön Hopeantakojat ry:n ja Suomen maakuntakirjailijoiden kanssa. Yhteistyön tuloksena meidän on  nyt ilo ilmoittaa, että avaamme oman kirjan tekopalvelun kaikille, jotka haluavat toteuttaa unelmansa laadusta tinkimättä.

aarnihopea-logo-web

Aarnihopea -julkaisuissa ilmestyy tietokirjoja ja suorasanaista proosaa (novellikokoelmat, antologiat ja romaanit) joiden tekijä/tekijät ovat osallistuneet Hopeantakojat ry:n kirjoittajavalmennuksiin tai joiden teos on muuten Aarnin toimittama.  Teokset ovat  täysimittaisesti mukana kustannus Aarnin markkinoinnissa, myynnissä ja jakelussa.

Osa Aarnihopea -sarjan teoksista julkaistaan jatkossa myös pelkästään e-kirjoina.  Erilaiset e-kirjat ja äänikirjat ovat kirja-alan tulevaisuutta, ja haluamme olla mukana tekemässä kirjallisuutta sukupolville, jotka tutustuvat suomalaiseen kirjallisuuteen tablettiensa ja lukulaitteidensa avulla. Tällaisia teoksia voivat olla mm. näytelmät ja runoteokset (kaunokirjoissa) sekä eri tyyppiset opetusmateriaalit.

Aarnin perinteinen julkaisutoiminta jatkuu samalla maltillisesti. Haemme kiinnostavia käsikirjoituksia perinteiseen kustannusohjelmaamme kirjailija- ja valmentajaverkostomme kautta.

ht-logo-to-right

LISÄÄ AARNIHOPEASTA

Tutustu rauhassa koko palveluumme 1. käsikirjoitusversion sparrauksesta e-kirjaa ja omaan kirjaasi saakka seuraavista linkeistä:

Näin kirjasi löytyy jatkossa Kustannus Aarnin verkkokaupasta. HUOM: Kaupan lisäksi teos on normaalissa kauppa- ja  kirjastomarkkinoinnissamme.

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi