NOVELLIN JUHLAA

Kustannus Aarni on profiloitunut kaunokirjakustantajana lyhytsproosaan. Aarni järjesti alkutalvesta 2018 kirjoituskilpailun uusille kotimaisille novellikokoelmille. Kilpailuun tuli lähes sata kokoelmatekstiä, niin uusilta kuin kokeneilta kirjoittajilta.

Marraskuun loppuun mennessä nainen tiesi miehestä kaiken. Mies ei tiennyt naisesta mitään. “

Kilpailun voitti Helena Miettisen Hylkeenpyytäjä. Kiitetty kirja julkistettiin Turun kirjamessuilla 2018. Kilpailun sijoittuneista teoksista Kustannus Aarni julkaisi vuonna 2019 kaksi teosta, Matti Vilkin Suojattu elämä ja Karoliina Heinolan Hitonhauta ja muita puolielävien kohtaloita. Hitonhauta on Tähtivaleltaja- palkintoehdokas 2020. Suojattu Elämä on juuri valittu Urjalan Pentinkulman päiville yhtenä vuoden kiinnostavimmista esikoisteoksista.

Syyskuussa 2020 Aarni julkaisee kustantajan oman suosikin, Pentti Salmelan kirpeän nuoren miehen kasvutarinan Sankareita ja sankareiden varjoja. Kokoelmaan voi sanoa olevan sukupolvikokemus kaikille, jotka ovat eläneet parhaan nuoruutensa 70-luvun suomalaisessa maisemassa ja henkisessä ilmapiirissä.

Novelli on kirjallisuudenlaji, joka hätkähdyttää. Tervetuloa tutustumaan Aarnin novelleihin!

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi