Aarnin kirjailta 10. lokakuuta Sellossa

Aarnilta ilmestyy syksyllä 2018 kolme upeaa kaunokirjaa. Kirjailijat ovat sattumalta kaikki Espoosta, ja päätimme siksi kutsua kaikki kirjan ystävät lokakuun 10. päivä Espoon Sellon kirjastoon. Aarnin kirjaillan juontaa toimittaja Ville Blåfield.

Tervetuloa samalla Anna Malisen esikoisromaanin  Hämärikkö julkistamisjuhliin.

Illan ohjelma:

klo 17.30. Helena Miettinen: Hylkeenpyytäjä

Espoolainen Helena miettinen on Aarnin suuren novellikilpailun voittaja!

Kustannus Aarni järjesti talvella 2017-18 kirjoituskilpailuun uusille kotimaisille novellikokoelmille. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 106 kirjoittajaa, ja kilpailuehdot täyttäviä kokoelmia oli 86.

Minkälainen on suomalainen novelli vuonna 2018? Kilpailun voittajaa Helena Miettistä haastattelee toimittaja Ville Blåfield.

klo 18.00. Pohjanpolku – Suomalaiset pakolaisina Ison vihan Pohjanmaalla

Venäjän joukot vyöryivät Ison vihan vuosina 1713-1721 koko Suomen yli. Sota oli raakaa, eikä siviilejä säästelty. Lars Strangin toinen historiallinen romaani Pohjanpolku kertoo pysäyttävästi Pohjanmaan rannikon tuhosta ja asujaimiston kohtaloista Pohjanmaan piilopirteissä tai evakkona Ruotsissa.

Larsin ja Seppälän pakolaisperheiden matkassa kohti pohjoista ja Ruotsia kulkee kustantaja Pasi Luhtaniemi

klo 18.30. Hämärikkö – Esikoisfantasia Tytin, Metsänneidon tarinasta

Anna Malisen esikoisteos Hämärikkö on fantasiaromaani, jonka kieli soi kuin runo. Teos tuo kalevalaisesta kansanrunoudesta tutun Tytin, Metsänneidon nykyaikaan ja etelän kaupunkiin.

Mies ei vielä nähnyt häntä, ei kuullut askelia, ei erottanut häntä puiden lomasta. Tytin jalkojen alla ei koskaan rasahtanut yksikään oksa, ja puunrungoistakin jokainen näytti samalta kuin hänen varjonsa.

Esikoiskirjailijaa haastattelee toimittaja Ville Blåfield.

→ Katso ohjelma Helmetin sivuilla.

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi