Kevät/kesä 2016 julkaistu

Aarnin kevät/kesä 2016 -esite on juuri ilmestynyt. Kevään ja alkukesän aikana julkaisemme peräti kuusi uutuusteosta, joista kaksi julkaistaan vain sähköisenä kirjana AARNIHOPEA -tietokirjoissa.

esite-aarnihopeat

Lataa Aarnin kevät/kesä 2016 tästä linkistä (pdf)

RANKKA  ALKAA MAALISKUUSSA

Aarni julkistaa Jyväskylän kirjamessuilla 12.-13. kaksi uutuusteosta, jonka lisäksi Aarnihopea -kirjoja ilmestyy toiset kaksi.

esite-timo-mikkoTimo Teräsahjon Paskiaiset on kompromissiton novellikokoelma, jonka kielestä on karsittu kaikki turha. Teräsahjon kirjoittaa nuorista ihmisistä ja hänen kertojansa on ehdottomasti nuorten puolella. Turkulainen kirjailija työskentelee psykologina kuntoutustyössä. –  Paskiaiset kirjanjulkkarit  la klo 12.00, Tapper -lava

Aarnihopeaa: Sotahistoriasta kiinnostuneille julkaisemme Seppo Jyrkisen tietokirjan Juutalaispakolaiset ja holokaustiin herääminen 1942. Teos julkaistaan Aarnihopea -sarjassa  ja se on saatavissa vain e-kirjana.

AARNIN MESSUYLLÄTYS: Yle Radio Keski-Suomen Mikko Maasola debytoi pakinakokoelmallaan Tummaa Paahtoa. Kaikki kokoelman pakinat on kuultu Ylen aalloilla vuosina 2011-2015.  – Mikko messuilla: la klo 16.30, Aristoteles-lava

Aarnihopeaa: Toisena kevään tietokirjana  julkaisemme huhtikuussa vertaistutkimuksen Tarinoita aivovammaisena elämisen arjesta. Tutkimukseen on haastateltu 77 aivo- ja/tai niskavammasta kärsivää suomalaista, jonka lisäksi kymmenen on kertonut elämästään tarinan muodossa. Teos on saatavissa vain e-kirjana.

SEIKKAILUN JA KULTTUURIN TOUKOKUU

esite-strang-saurén

Toukokuussa Aarni suuntaa merelle ja  Eurooppaan. Lars Strangin ensimmäinen historiallinen seikkailuromaani, Yhteen taotut julkaistaan samanaikaisesti ruotsiksi otsikolla Smeden. 1650 -luvun elämä pohjanmaan rannikkokaupungissa järkkyy, kun Ruotsi-Suomen sodat euroopassa jatkuvat jälleen.

Toisenlaisen kuvan Euroopasta piirtää Aarnin kevään viimeinen viserrys, Sulkasatoa – oopperahullun päiväkirja. Staditintin blogi on saanut oopperan ystävän höyhenet pörhölleen jo parin vuoden ajan. Nyt nuo kirjoitukset kootaan valloittavaksi tutkimusmatkaksi länsimaisen oopperan kauneuksiin ja kummalisuuksiin.

VIIHTYISIÄ LUKUHETKIÄ VAALENEVIIN KEVÄTILTOIHIIN TOIVOO AARNI!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi