Aarni on Kirjamaassa!

Yhdeksän vuotta itsenäistä viestintää ja markkinointia riittää: Kustannus Aarni on mukana tammikuun alussa 2024 avatussa #Kirjamaa -palvelussa. Aarnin kustantaja on myös #Kirjamaan tuottaja ja idean isä.

#Kirjamaa on arvostelukappaleiden jakelupalvelu, jossa on mukana jo 26 kustantamoa suurista pienimpään, ja palvelussa on neljä toimittajaa. Palvelu hakee tällä hetkellä avustajia kirjoittamaan – kirjoista.

Idea lähti kohtaanto-ongelmasta 

Suomessa on arviolta kaksisataa aktiivisesti kirjallisuudesta kirjoittavaa toimittajaa ja kirjasomettajaa, mutta samanaikaisesti meillä julkaistaan vuosittain noin 3000 painettua tieto- tai kaunokirjaa yli 110 kustantamolta.  Katso todisteena esim kevään 2024 kirjat tästä linkistä . Mukana laskuissa ei myöskään ole vielä omakustanteet eikä tarvepainojen kirjat

– Kuinka saada tieto huippukirjasta oikealle toimittajalle?  – Ja kuinka saada tuo kirja hänen luettavakseen?

Pienenä kustantamona Aarni verkottui näiden yhdeksän vuoden aikana aktiivisesti muiden pienten kustantamoiden kanssa, ja jaoimme samoja päänsärkyjä. Kiersimme messuja yhteisosastoilla, koetimme rakentaa someen yhteisnäkyvyyttä. Kuitenkin, euro on kova konsultti, eikä tavoitteisiin pääsy kaiken kirjatarjonnan keskellä ollut köyhille kuin satunnaista.

Lukkarinrakkaus pienkustantamoita kohtaan on vahva. Siksi esimerkiksi Kirjamaahan  lähetetty kevään ensimmäinen kirja on ollut kaikille kustantamoille ilmainen – mikä on juuri kädenojennus pienille 2-4 kirjaa vuodessa julkaiseville kolleegoille.

Tutustu palveluun – Aarnin huiput karusellissa

#Kirjamaa on paljon enemmän kuin arvostelukappaleiden jakelupalvelu, se on myös kirjallisuusmedia.

#Kirjamaa -median yksi tärkeä lähtökohta löytyy vuosikymmenien takaa. Pienenä poikana minun lukuintoni heräsi kirjakerholehdistä, henkilöhaastatteluista ja tarinoista kirjojen takaa. – Voisiko sama kynnyksetön media olla mahdollista myös digiaikana.

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi