Aarni Aivoviikolla 14.-20.3.

Kansainvälinen  aivoviikko järjestetään Suomessa jälleen  ma 14. – su 20.3.2016. Aivoviikko avataan Helsingissä ma 14.3. klo 11-14 tilaisuudella jossa ovat mukana ainakin Aivoliitto, Suomen Aivosäätiö – Hjärnstiftelsen i Finland,Muistiliitto, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry Suomen Aivourheiluliitto AUL ja Work Goes Happy. Ohjelmassa on mm. punnittua puhetta vuoden 2016 tärkeistä teemoista ja uunituoreen kirjan Personal Brainer julkistus.

Aivoviikko Facebookissa

Aivot ja mielenterveys ovat yksi Aarin kevään tärkeä teema, ja siksi haluamme olla  mukana Aivoviikolla. Anna Facebook-sivuillamme vinkki, miten huolehdit aivojesi jaksamisesta. Lahjoitamme kymmenelle parhaan ohjeen antajalle kaksi kevään uutuuskirjaamme ladattavina e-kirjoina. Molemmat kirjat kertovat ajankohtaisia tarinoita -aivoistamme.

etukansi1-1Timo Teräsahjo: Paskiaiset

Turkulaisen Timo Teräsahjon novellikokelma kertoo haavoittuneista ja haavoitetuista ihmisistä. Teräsahjo työskentelee psykologina kuntoitustyössä. “Jos halutaan empaattisia ja täyspäisiä kansalaisia, joihin voi hädän hetkelläkin luottaa, pitäisi panostaa tosissaan varhaiskehitykseen, jolloin merkittävin neorologinen kypsyminen tapahtuu.” (Teräsahjo Keskisuomalaisen haastattelussa 12.3.2016)

 

 

 

 

tarinoita-aivovammaisena-elamisen-arjesta

Aniara: Tarinoita aivovammaisena elämisen arjesta (ilm. 4/2016)

Nimimerkki Aniara sai noin seitsemän vuotta sitten liikenneonnettomuudessa vakavan niska- ja aivovamman. Teos on kysely- ja haastattelututkimus, jonka kirjailija on tehnyt erio ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville vertaisilleen. Kyselyyn osallistui 77 henkilöä, ja tutkimusta täydentää vajaan kymmenen henkilön omat kertomukset arkielämästään

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi