Anne Leinonen (spefi)
Anne Leinonen on ristiinalainen kirjailija ja kustannustoimittaja, jolta on julkaistu niin novellikokoelmia, romaaneja kuin yhteisteoksiakin. Tuotantoon kuuluu mm. yhdessä Eija Lappalaisen kanssa kirjoitettu Routasisarukset-trilogia, jonka ensimmäinen osa oli Finlandia Junior ja Tähtivaeltaja-ehdokkaana. Leinonen on myös voittanut vuoden parhaalle tieteis- tai fantasianovellille myönnettävän Atorox-palkinnon kolme kertaa.
Leinonen on toiminut mm. J.H Erkon kirjoituskilpailun sekä Tähtifantasia-raadin tuomarina. Opetusalan kokemusta on kertynyt niin Oriveden opistolta kuin Suomen Nuoriso-opiston kursseilta.
Leinonen luokittelee itsensä reaalifantastikoksi ja hän toimittaa spekulatiiviseen fiktioon erikoistunutta verkkolehteä Usvaa. Kustannusalasta hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus.
Pasi Luhtaniemi (rikos)
Pasi Luhtaniemi on julkaissut kaksi jännitysromaania Sokea Piste (Atena 2013) ja Viattomat (Aarni 2015) Aikaisemmin luhtaniemi on kirjoittanut näytelmiä ja dramatisointeja.  Hän on koulutuseltaan kirjallisuuden maisteri ja perehtynyt erityisesti modernistisiin kerrontatekniikoihin.
Viattomat -romaanista sanottua:
“Viattomat on Pasi Luhtaniemen toinen rikosromaani. Sokea piste (2013) loi jo vahvoja odotuksia, eikä uusi jännäri tuota pettymystä. Se on psykologisena trillerinä edeltäjäänsä vahvempi, ja Luhtaniemi on varteenotettavana rikoskirjailijana paikkansa ottanut.”  (lähde: http://www.lansi-savo.fi/uutiset/kulttuuri-ja-viihde/kirjat-viattomat-283231)
Virpi Pöyhönen (nykyromaani)
Virpi Pöyhönen julkaisi esikosromaaninsa “Hän rakastaa minua” 2013 (Wsoy) . Romaani  kertoo toiveista, valheista ja saavuttamisen pakosta. Aikaisemmin Pöyhönen on julkaissut lastenkirjan Minulle olet Jätti (Avain 2007).
Virpi Pöyhönen on koulutukseltaan psykologi, ja hän on ohjannut muun muuassa Turun Kirjan talolla luovan kirjoituksen työpajoja, joissa on tutkittu eri aistien ja havaintojen voimaa kirjoittamisessa.
Hän rakastaa minua -teoksesta sanottua:
“Turun yliopistossa psykologian väitöskirjaa tekevä Pöyhönen kirjoittaa hyvin: luontevasti havainnoivaa, sujuvaa kieltä.
Ollaan Wyomingissa, Kiotossa, Turussa – mutta ennen kaikkea kuitenkin omassa identiteetissä.
Pöyhönen piirtää tunnistettavia kuvia 2000-luvun naisen identiteettipulmista. Melkoista minämeressä kellumista se on, väliin uuvuttavaakin. Mutta todentuntuista.” (lähde: http://www.hs.fi/arviot/kirja/a1373684645199 )
Kristiina Vuori (historia)
Kristiina Vuori kirjoittaa romaaneja Suomen keskiajalta. Teoksissa yhdistyvät niin romantiikka, seikkailu kuin vankka ajankuvaus.
Kirjailija historiallisesta romaanista:
“Monia viehättää historiallisissa romaaneissa se, että niissä toistuvat usein samantyyppiset elementit: historiallisen miljöön ohella mukana on romantiikkaa, juonittelua ja vauhdikkaita juonenkäänteitä. Silti myös tunnettuja ja rakastettua kirjallisuudenlajia voi uudistaa.
– Olen rikkonut genreä tietoisesti, Kristiina Vuori sanoo. – Esimerkiksi Siipirikon sankaritar Selja on suoraan sanottuna narttumainen, Tuulen viemään Scarlettin kaltainen tyyppi. Yleensä tässä genressä sankarittaret ovat moraalisia ja pyrkivät tekemään aina oikein. Selja ei ole sellainen. Hän on taistelija, joka kamppailee veren maku suussaan vapautensa ja henkensä puolesta. Pidän lukijana yllätyksistä ja haluan tarjota niitä omille lukijoillenikin. Myös Näkijän tyttären loppu on poikkeuksellinen ja herättänyt paljon keskustelua. Disassa taas sankarit ovat epätyypillisiä. Eivät mitään uljaita ritareita säihkyvissä haarniskoissaan vaan miehiä, joiden menneisyys kummittelee.” (lähde: http://www.lukulamppu.fi/kristiina-vuori/)
TEOKSET:
Näkijän tytär, Tammi 2012
Siipirikko, Tami 2013
Disa Hannuntytär, Tammi 2014
Neidonpaula, Tammi 2015