Kevään kirjoista sanottua

Aarnin kevään kirjat ovat saaneet kevään ja kesän aikana kiittäviä arvioita niin lehdissä kuin sähköisessä mediassa. Tässä otos teoksista Pieniä Sankaritekoja, Viattomat ja Neidon kyynel.Lisää www.kustannusaarni.fi > Teoksen omat sivut

Romaani elää moniäänisyydestään. Kymmenkunta eri kertojaa tuottaa rakenteeltaan vekkulin kokonaisuuden, jossa lymyää pieniä piikkejä keskipäivittelevälle ja keskikuluttavalle keskiluokalle. Herättelyä vai syyllistämistä? Päätä sinä.Kertojina toimivat esimerkiksi kassanhoitaja, poliisi ja vaihto-oppilas Nashida (nimi muuten tarkoittaa opiskelijaa, etsijää)
Pekka Jäntti, Keskisuomalainen 11.3.2015″
Pieniä sankaritekoja on ajatuksia herättävä, hyvin tätä aikaa ja päivää kuvaava pienoisromaani. Hahmot ja tilanteet ovat tunnistettavia jokaisessa maan kolkassa. Kustantamo on tehnyt oivan valinnan aloittaessaan toimintansa juuri Piispa-Hakalan teoksella.”
Marissa Mehr, Kiiltomato 4.8.2015
Viattomat on Pasi Luhtaniemen toinen rikosromaani.  Sokea piste (2013) loi jo vahvoja odotuksia, eikä uusi jännäri tuota pettymystä. Se on psykologisena trillerinä edeltäjäänsä vahvempi, ja Luhtaniemi on varteenotettavana rikoskirjailijana paikkansa ottanut.”
– Seija Forström, Itä-Savo / Länsi-Savo 1.4.2015
“Viattomien tarina on taitava yhdistelmä voimaannuttavaa toiveikkuutta ja elämään lähtemättömästi kuuluvaa, todenmukaisuuteen perustuvaa alakuloa. Lisävivahteita syvään tarinaan tuovat luontokuvat ja vierailut Pohjois-Afrikan satamissa, Eufratin varrella sekä näkymät Syyrian sisällissodasta. Luhtaniemi onnistuu tahdikkaasti kuvaamaan ja hienovaraisesti selittämään Annin viimeisiin vaiheisiin liittyvien ihmisten toimintaa ja vaikuttimia.”
– Tuula Okkonen, Ruumiin kulttuuri 2/2015
Teos (Neidon kyynel) ei seuraa raskasta kronologiaa vaan kytkee linnan historian kahdeksalla tarinalla notkeasti nykyaikaan.Lopputulos on hallittu ja kaunis kokonaisuus, jossa keskiaikainen linna taruineen kohtaa 2000-luvun elämänmenon. Teos ei ole vain tarinaa vaan tutkijan otteen säilyttävää ja akateemiseen traditioon nojaavaa kerrontaa.
Seija Forström, Länsi-Savo 31.6.2015

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi