Spefin juhlaa!

kansi © Noora Jantunen

kansi © Laura Sivonen

 


Kustannus Aarnin kevät 2022 on spekulatiivisen fiktion juhlaa.  Anne Martinin esikoisfantasia Kallioon maalattu laulu ilmestyy juuri parahiksi kesän retkireppuun.

Laitoimme julkaisun kunniaksi molemmat Aarnin aiemmat spefimenestykset, Hitonhaudan ja Hämärikön, reiluun alennukseen.  Tutustu kirjoihin ja hanki omasi  Aarnin verkkokaupasta.

Kokeile myös, uskallatko lukea Silja Vuorikurun viime lokakuussa ilmestyneen teoksen Kultalintu, mustasulka. Fantasia ja sadut kulkevat nuoren Iiriksen rinnalla karun realistisessa maailmassa.

Jo alusta mukaan –  Kerää koko sarja

Kustannus Aarnin kustannuspäätöksissä spekulatiivisella fiktiolla on tärkeä oma juuriversonsa. Tiukan seulamme läpäisee vuosittain 2-4 kaunokirjallista teosta, joista 1-2 on tulevaisuudessa Spefiä. Tällä sivulla esiteltyjen teosten sarja tulee siten kasvamaan joka vuosi. Kirjat ovat kovakantisia, kukin itsenäisen graafisen suunnittelijan tuotoksia ja aina samassa koossa.

Voit ostaa nämä kevään kirjat erikseen, mutta suosittelemme yhteisostoa yhdellä 5 euron lähetyskululla. – Saat yhdellä kertaa Kustannus Aarnin kaikki tähänastiset spefit. Varmistat samalla, että olet jo nyt mukana

Ja vielä: Jos ostat kaikki neljä teosta kerralla ja maltat odottaa toukokuun loppuun, että myös Kallioon maalattu laulu ehtii mukaan, lähetämme kirjat sinulle ennen koulujen päättäjäisiä ilman lähetyskuluja. 

kansi © Pauliina Mustola

kansi © Teija Lammi

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi