Verkkokauppa – Toimitusehdot 2016

Toimitustavat
Tilaus toimitetaan asiakkaalle lähetyksen koosta riippuen kotiin tai postipakettina noudettavaksi lähimmästä postitoimipaikasta.

Toimituskulut

Ilmainen toimitus kotimaahan, kun tilaat 1-2 teosta yhdellä kertaa
7€/ Yli 2 kirjan tilaukset
20€/ Ulkomaan tilaukset

Toimitusajat
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 5 arkipäivää. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat. Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä, jolloin tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.

Toimituksen oleellisesti viivästyessä ilmoitamme siitä viipymättä asiakkaalle. Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Sähköisten materiaalien palautuslupa on aina sovittava erikseen.

Tuotteiden palautusosoite tilauksen peruuntuessa:
Asiakaspalautus
Kustannus Aarni Oy
Särkäntie 6
40530 Jyväskylä

Käyttämättömän / jälleenmyyntikelpoisen tuotteen mukaan tulee liittää A4-selite, jossa on kerrottu palautuksen syy ja palauttajan sähköpostiosoite ja puhelin.

Huom. Ladattava tuote luokitellaan palveluna, jota ei voi perua tai palauttaa tuotteen lataamisen jälkeen. Kyseessä on niin sanottu suora kulutus.

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen:
asiakaspalvelu@kustannusaarni.fi