Tutki ja tulkitse – koko opetuspaketti nyt edullisesti Kustannus Aarnilta!

Aarni tarjoaa nyt historian oppikirjaa Tutki ja tulkitse I-II erikoishintaan. Niin oppilaan kirjat kuin opettajan kirjat verkkokaupastamme kouluille 24.80€/kpl.

Kirjoja myy myös Kouluväylä – Kirjavälitys, ja Kirjastopalvelu – Kouluaarre.

Kysy kirjaa myös  Opettajan Tietopalvelusta.

Tutki ja tulkitse I-II on tarkoitettu alakoulujen 5. ja 6. luokkien historian opetukseen. Opetuspakettiin kuuluu oppilaan kirjojen lisäksi Opettajan kirjat I-II, joissa on tuntikohtaiset ohjeet oppituntien vetämiseen.

Kun koulu ostaa vähintään 50 oppilaan kirjan erän, opettajan kirjat ja kirjojen verkkosisällöt ilmaiseksi.  Jos kirja on jäänyt kotiin, tai tunnin oppiaineistot tulostamatta, sisällöistä löytyy kaikki, niin oppilaalle kuin opettajalle.

Tutki ja tulkitse on testattu opetuskäytössä lukukaudella 2019-2020. Teoksen tekijät ovat Jyväskylän okl:n ja historian laitoksen tutkijoita ja opettajia.

OPPIKIRJAN ESITTELY

Painetut oppilaan kirjat Tutki ja tulkitse I ja Tutki ja tulkitse II johdattavat oppilaantutkimaan itse aktiivisesti historiaa. Opetustunnin lähtökohtana on tarina tai kuva, jota oppilas kannustetaan tulkitsemaan ’nuorena tutkijana’.

Opettajan kirjat I – II sisältävät tuntikohtaiset pedagogiset ohjeet ja vinkit.  Ohjeissa on huomioitu myös eri tasoiset oppilaat ja heidän tarpeensa.

Oppimateriaalin verkkosisällöstä löytyy oppilaan kirjojat päätelaitteisiin skaalautuvina versioina. Näin opetustunnille voi osallistua myös tableteilla. Opettajan kirjat löytyvät verkkoaineistosta oman salasanan takaa. Ohjeet verkkoaineiston käyttöönottoon löytyvät opettajan kirjan kansilehdiltä sekä suoraan toimitus@tutkijatulkitse.fi

Tutustu kirjaan: Tilaa näytekappaleet toimitus@kustannusaarni.fi. Lähetämme sinulle esittelykappaleet oppilaan kirjoista.

VUODEN 2020 tilaukset 1.kesäkuuta mennessä  Kirjastopalvelun Kouluaarre-palvelusta, Kirjavälityksen Kouluväylä-palvelusta tai suoraan Kustantajalta. 

Lue lisää : Kirjan omat sivut ja verkkoaineistojen aloitussivu osoitteessa http://tutkijatulkitse.fi

TERVETULOA UUDEN HISTORIAN OPPIKIRJAN PARIIN!

close

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi