Tutki ja tulkitse – oppilaan kirjat ilman tunnistautumista

Aarni historian oppikirjan Tutki ja tulkitse I-II oppilaan digiaineistot on nyt luettavissa ilman tunnuksia.  Uudistuksella haluamme helpottaa oppitunnin arkea entisestään. Jos kirja on unohtunut kotiin tai koulun oppilastunnuksen asettaminen on muuten työlästä, tämän vaiheen voi nyt ohittaa.

Tutki ja tulkitse – oppilaan kirjat avautuvat suoraan osoitteesta https://tutkijatulkitse.fi

Tutki ja tulkitse -oppikirjat ovat nyt myytävänä Kustannus Aarnilla edulliseen 24,80 kappalehintaan. Opettajan kirja ja digiaineistot ovat ilmaiset yli 50 kirjan tilauksissa. Kirjoja myy tuttuun tapaan myös myös Kouluväylä – Kirjavälitys, ja Kirjastopalvelu – Kouluaarre.  Kysy kirjaa myös  Opettajan Tietopalvelusta.

Tutki ja tulkitse I-II on tarkoitettu alakoulujen 5. ja 6. luokkien historian opetukseen. Opetuspakettiin kuuluu oppilaan kirjojen lisäksi Opettajan kirjat I-II, joissa on tuntikohtaiset ohjeet oppituntien vetämiseen. Teoksen tekijät ovat Jyväskylän okl:n ja historian laitoksen tutkijoita ja opettajia.

OPPIKIRJAN ESITTELY

Painetut oppilaan kirjat Tutki ja tulkitse I ja Tutki ja tulkitse II johdattavat oppilaantutkimaan itse aktiivisesti historiaa. Opetustunnin lähtökohtana on tarina tai kuva, jota oppilas kannustetaan tulkitsemaan ‘nuorena tutkijana’.

Opettajan kirjat I – II sisältävät tuntikohtaiset pedagogiset ohjeet ja vinkit.  Ohjeissa on huomioitu myös eri tasoiset oppilaat ja heidän tarpeensa.

Oppimateriaalin verkkosisällöstä löytyy oppilaan kirjojat päätelaitteisiin skaalautuvina versioina. Näin opetustunnille voi osallistua myös tableteilla. Opettajan kirjat löytyvät verkkoaineistosta oman salasanan takaa. Ohjeet verkkoaineiston käyttöönottoon löytyvät opettajan kirjan kansilehdiltä sekä suoraan toimitus@tutkijatulkitse.fi

Tutustu kirjaan: Tilaa näytekappaleet toimitus@kustannusaarni.fi. Lähetämme sinulle esittelykappaleet oppilaan kirjoista.

VUODEN 2020 tilaukset 1.kesäkuuta mennessä  Kirjastopalvelun Kouluaarre-palvelusta, Kirjavälityksen Kouluväylä-palvelusta tai suoraan Kustantajalta. 

Lue lisää : Kirjan omat sivut ja verkkoaineistojen aloitussivu osoitteessa http://tutkijatulkitse.fi

TERVETULOA UUDEN HISTORIAN OPPIKIRJAN PARIIN!

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi