Tutki ja tulkitse – koko opetuspaketti on nyt valmis!

Kaksiosainen Tutki ja tulkitse -oppikirjan toinen osa on saapunut painosta. Teos on tarkoitettu alakoulujen 5. ja 6. luokkien historian opetukseen. Opetuspakettiin kuuluu oppilaan kirjojen lisäksi Opettajan kirjat I-II sekä kirjojen verkkosisällöt. Teos on opetuskäytössä jo lukukaudella 2019-2020. Teoksen tekijät ovat Jyväskylän okl:n ja historian laitoksen tutkijoita ja opettajia.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Oppilaan kirjat I-II johdattavat oppilaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti tutkimaan itse aktiivisesti historiaa. Opetustunnin lähtökohtana on tarina tai kuva, jota oppilas kannustetaan tulkitsemaan ‘nuorena tutkijana’.

Opettajan kirjat I – II opastavat tuntikohtaisesti opetustunnin kulun: Määritteleen tunnin opetustavoitteet ja ohjaa esimerkein kuinka opetustunnin voi suorittaa. Ohjeissa on huomioitu myös eri tasoiset oppilaat ja heidän tarpeensa.

Oppimateriaalin verkkosisällöstä löytyy oppilaan kirjojat päätelaitteisiin skaalautuvina versioina. Näin opetustunnille voi osallistua myös tableteilla. Opettajan kirjat löytyvät verkkoaineistosta oman salasanan takaa. Ohjeet verkkoaineiston käyttöönottoon löytyvät opettajan kirjan kansilehdiltä sekä suoraan toimitus@tutkijatulkitse.fi

Tutustu kirjaan: Osta näytekappaleet suoraan Aarnin verkkokaupasta.

Kirjan omat sivut ja verkkoaineistojen aloitussivu osoitteessa http://tutkijatulkitse.fi

TERVETULOA KÄYTTÄMÄÄN UUTTA HISTORIAN OPPIKIRJAA!

 . permalink.