Rikoksia Kouvolasta! – Kadonneen naisen arvoitus

Yksityisetsivä H.C. Huiskosen toimistoon Kouvolan Salpausselänkadulla ilmestyy huolestunut nuori nainen. Naisen äiti on kadonnut edellisenä perjantaina kesken juoksulenkin kuin maa olisi niellyt. Tyttären poistuessa etsivä havaitsee, että pitätukkainen mies lähtee seuraamaan tätä.

Kadonneen naisen arvoitus  on rikosromaani, jonka rikosten vyhden ratkaisemiseksi Hopa Huiskosen ja hänen monenkirjavan ystäväpiiriinsä on laitettava koko osaamisensa. Nopeasti mukaan joutuu myös Huiskosen entiset kollegat Kouvolan rikospoliisista.

Lue kirjailijahaastattelu Ilta-Sanomat Plus 9.5.202


Kuva kirjan sisällysluettelosta.

Hyvärisen esikoisromaani iloittelee kovaksikeitetyn amerikkalaisen dekkarin perinteellä, uudistaen samalla lajityyppiä lähes karnevalistisella otteella. Femme fatalet, Voikkaan taparikolliset,  kansainvälinen huumekauppa ja roskakalavarkaat solahtavat sujuvasti samaan dekkariin. Samalla Kadonneen naisen arvoitus esittelee Suomelle dekkarin pääkaupungin Kouvolan aidoilla paikannimillään ja ihmisten kirjollaan.

Kimmo Hyvärinen on entinen poliisi, joka on tehnyt työuransa Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Eläkkeelle Hyvärinen jäi vuonna 2007 Kouvolan apulaispoliisipäällikön virasta. Juttu kirjailijasta Kouvolan sanomissa 19-4-2020 (vain tilaajille)

KADONNEEN NAISEN ARVOITUS
Nyt myynnissä hyvinvarustelluissa kirjakaupoissa ja Aarnin verkkokaupassa!

Print Friendly, PDF & Email

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi