Marita Toikka: Sovitus

“Älä ole niin sinisilmäinen.
Vain tuo lause, lähetetty salaisesta numerosta.

EAN 9789527130797
ilm. 11/2023,
224 sivua


Katariina on saanut avioeronsa jälkeen toisen mahdollisuuden. Raine on älykäs ja urallaan menestynyt juristi, kumppani, jonka kosketus huumaa. Pian Katariina huomaa kuitenkin elävänsä kuin häkkiin ajettuna. Mitätöinti ja syyllistäminen on alkanut.

Sovitus on sairaskertomus. Samalla se on jännityskertomus rikoksesta, joka oli tehtävä ja rangaistuksesta, joka oli kärsittävä. Se on kertomus yhdestä kevään viikosta, kun luonto herää hennoimpaan vihreään ja linnut palaavat. Tuon viikon aikana Katariina yrittää ymmärtää, mitä hänelle ja Rainelle tapahtui, sovittaen yhteisten hetkien palasia yhä uudelleen paikoilleen.

Kouvolan kaupunginjohtajan Marita Toikan esikoisteos lepäsi lähes valmiina pöytälaatikossa melkein 15 vuotta. Kiitos teatterissa näkemänsä Myrskyluodon Maija -esityksen hän löysi riittävästi uskallusta kirjoittaa kirja valmiiksi. Vahvat naiset inspiroivat.

Marita Toikka on koulutukseltaan juristi, ja 2000-luvun alusta alkaen hän on toiminut virkahenkilönä eri kaakkois-suomalaisten kaupunkien johtotehtävissä.

 


LUE TEOS KIRJAMAASTA:

Kirjan arvostelukappale on 20.102023 alkanen median luettavissa Kirjamaa.fi -palvelussa. Kirjamaa on  kirjan arvostelukappalepalvelu, joka myös kirjoittaa myös itse kirjoista ja kirja-alan tapahtumista.

Lue lisää https://kirjamaa.fi  

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi