LUKEMISTA ESIKOULUUN JA HOIVAKOTIIN

Kuusankoskella 9.9.2020

Mummu ja Tirpu toivottavat elämysrikasta syksyä!

Kustannus Aarni on viisivuotias Kouvolan Kuusankoskella toimiva pienkustantamo, joka julkaisee uutta kotimaista laatukirjallisuutta. Meillä on tarjota nyt kaksi kirjaa, joiden kohderyhmänä ovat esikoulut ja hoivakodit – Luit oikein: Molemmat kirjat ovat parhaimmillaan mummun ja hänen lapsenlapsensa yhteisissä hetkissä.   

1. LUETAAN LAPSELLE

Aarnin syksyn lastenkirja, Mummun ja Tirpun Retkikirja, saapui tällä viikolla  painosta. Kirjan mummu ja Tirpu tekevät kuusi huimaa retkeä metsään. Yhdessä he kuuntelevat, kuinka luonto tarjoaa vastauksen vaikeisiinkin elämän kysymyksiin. 


Mummun ja Tirpun retkikirjan klassisen kuvituksen on tehnyt nuori kuvittaja Susa Paavilainen. Kirja onkin tehty yhtä paljon katseltavaksi kuin luettavaksi. Varhaiskasvattajia varten julkaisemme samalla Tirpun leikit  (ks. https://kustannusaarni.fi/retkikirjan-leikit/), joiden kanssa voi suunnitella vaikka kokonaisen esikoulupäivän. 

2. LUETAAN MUMMULLE

“Luin hykerryksellä leppoisan lempeän kirjasi kotikonnuiltamme ja vähän muualtakin. (Päivi Malinen, Turku)

Kyläni, kaupunkini on kirjailija Sirpa Ruotsalainen-Niskasen ihastuttava tarinakokoelma, joka vie lukijan aitoon pohjois-savolaiseen maalaisidylliin ja 60-luvun aurinkoisiin kesiin. Maaseudun esineillä on vielä vanhalle kansalle tutut nimet kuten peilari, sihvilävanu, kompiaiset tai kartiinit, ja hyväntuuliset tarinat kertovat nuoren tytön kasvamisesta aikuiseksi siellä jossakin, pellon reunalla. 

Kyläni, kaupunkini tuo sukupolvet yhteen. Parhaimmillaan teos on ääneen luettuna niin vanhoille kuin päiväkoti-ikäisille lapsille, se auttaa muistamaan ja ilahduttaa – kaikenikäisiä. 

TARJOUKSEMME!

Kustannus Aarni tarjoaa nyt Mummun ja Tirpun Retkikirjan ja Kyläni, kaupunkini -kirjan hintaan 15e/kpl (sis. alv.). Minimiostos on 20 kirjaa. Ei lähetyskuluja.

Tee tilaus sivulla https://kustannusaarni.fi/kirjamyynti/tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kustannusaarni.fi Kuusankoskella 8.9.2020

Pasi Luhtaniemi, kustantaja
pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi
p. 044 – 361 3564

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi