Uutta luettavaa paperilla ja diginä!

VUODEN 2022 TIILISKIVET NYT E-KIRJOINA

Kustannus Aarni julkaisee Uuden vuoden kunniaksi vuoden 2022 lukuromaanit Anne Martin: Kallioon maalattu laulu ja Marianne Roivas: Rakkaudesta lajiin nyt myös e-kirjoina. Laskimme samalla kaikkien e-kirjojen hintaa. Hinta on nyt myös uutuuskirjoille 9 euroa.


 

MYÖS KOVIEN KIRJOJEN PÄIVÄT JATKUVAT VIELÄ TAMMIKUUN

Black Friday, Black Week tai ylipäätään mikään, mikä kirjoitetaan väärällä kotimaisella ei ole suomalaista uutta kirjallisuutta kustantavaa Aarnia varten. Kustannus Aarnin oma kaupallinen  ilosanoma kaikuu yhä lumisissa metsissä:

Aarnin kovakantisten kirjojen 25% alennusmyynti jatkuu vielä tammikuun 2023. Eikä tässä kaikki, kirjat lähetetään kotiisi tai lähipostiisi ilman postimaksua tilauksesta seuraavana arkipäivänä

 

Katso täältä Aarnin luettavat talven paukkupakkasille. 


Onko e-kirja sinulle uusi tuttavuus? Tässä ohjeita ja linkkejä, joilla pääset alkuun.

  1. E-kirja on digitaalinen kirja, jota luetaan joko erillisellä lukulaitteella tai kännykällä, tabletilla tai tietokonella.  Tiedostomuodon ansiosta e-kirjan asetukset, kuten fontin koon tai näytön kirkkauden voi räätälöidä omille silmille sopivaksi.
  2. Yleisimmät lukulaitteet ovat Kobo, Amazon Kindle ja AdLibris Letto. Lukulaitteissa on esiasennettu lukuohjelma. Kaikki laitteet voi yhdistää tietokoneeseen uusien kirjojen lataamista varten, ja joissakin on myös paikka omalle sirukortille, jolloin kirjoja voi ostaa suoraan internetistä.
  3. Mikäli luet kirjoja kännykällä, tabletilla tai tietokoneella, sinun pitää asentaa siihen lukuohjelma. Aseta Googleen hakusana Best Epub readers, niin saat ajankohtaisen tiedon parhaista lukuohjelmista niin Applen kuin Androidin puhelimiin ja tabletteihin.
  4. Tietokoneilla ja Windows-käyttöjärjestelmässä varmin ilmainen e-kirjan lukija on Adobe Digital Editions.
  5. Jos luet e-kirjoja lukulaitteella tai tietokoneella, kirjat kannattaa ostaa ja ladata tietokoneellesi. Jos luet sen sijaan e-kirjoja kännykällä tai tabletilla, myös kirjan osto ja lataus kannattaa tehdä suoraan sillä laitteella, jossa luet kirjoja. Näin kirja latautuu suoraan lukuohjelmasi käyttöön.
close

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi