Sota ja rauha, rakkaus ja rankametsä

Kustannus Aarni kirjasyksy 2022 on ”sotaa, rauhaa, rakkautta ja rankametsää”.  Venäjän hirviömäinen hyökkäyssota huusi vastavoimaa, ja Aarni julisti huhtikuussa valtakunnallisen proosankirjoituskilpailun otsikolla Rauhantekijä. Tuon kilpailun satoa poimitaan Helsingin kirjamessuilla torstaina.  Muu Aarnin ohjelma julistaa rakkautta ja metsää, kaikissa kaunokirjallisissa muodoissaan eli ristiriitoja ja rankkoja aiheita kaihtamatta. Viihdekirjallisuutta Aarnilta on edelleen turha hakea.

Kustannus Aarni on mukana Helsingin kirjamessuilla kustantamoiden yhteisosastolla 6h2. Löydät osaston saapuessasi messuille ja katsoessasi pääportailta vasemmalle. Näet yllä olevan lakanan.


AARNIN OHJELMAT – TERVETULOA

Kirjamessujen pääohjelma:

Kirjaperjantai 28.10.2022, Osasto 6h2:

13.00 Lauri Laakso: Talviteräsmies
Liikuntatieteen emeritusprofessorin uusi elämäkerta Tampereen ja Jyväskylän kentiltä ja laduilta – ja teatterinäyttämöiltä. Kirjailija paikalla osastolla.

15.00 Jaakko Wilenius: Königsberg kestää
Vaihtoehtohistoria siitä, kuinka II maailmansota olisi voitu päättää toisin. Ajankohtainen diktatuurin ja toivon kuvaus.  Kirjailijahaastattelu.

16.00 Marianne Roivas: Rakkaudesta lajiin
Raju, kielellisesti häkellyttävän rikas  nykyromaani kilparatsastuksen ja hevostallien maailmasta.  Kirjailijahaastattelu.

17.00 Silja Vuorikuru: Kultalintu, mustasulka & Anne Martin: Kallioon maalattu laulu


#TUSINOITTAINTARINOITA
ESITTELEE 14 KUSTANTAMOA

Osasto 6h2 on todellinen kustantamoiden yhteisosasto. Osaston tekijöiden yhteinen hastag #tusinoittaintarinoita syntyi luontevasti kertomaan yhteistä tarinaamme niin suomalaisista romaaneista kuin käännöskirjoista, tietokirjoista, lastenkirjoista. Mukana on uutta maailmankirjallisuutta aina Nobelvoittajasta lähtien.

Mukana osastolla 6h2 ovat:

#aarni, #aporia, #enostone_kustannus, #kaarnakustannus, #kirjasin, #kustantamoetc, #kustantamohuippu, #kustantamokita, #moebius, #parkko, #punainensilakka, #robustos, #havina, #troijanhevonen

TERVETULOA!

 

 

 

close

TILAA AARNIN UUTISKIRJE

Saat tietää ensimmäisenä

Tietosuojalauseke / Hallinnoi