PELKO POIS, TURKU JA KOUVOLA!

Taloustieteen nobelisti Bengt Holmström puhui Ylen Ykkösaamussa 13.5. pelosta. Holmströmin mukaan “rajoitusten purkaminen tai kulutuksen elvyttäminen julkisilla varoilla on turhaa, mikäli ihmiset eivät uskalla käydä töissä, kaupoissa tai käyttää palveluita (…) juuri pelko tekee tästä (korona) viruksesta niin vaikuttavan ja merkittävän.” ( Ykkösaamu 13.5.2020.)

AARNIN KESÄ 2020

Oheisessa esitteessä on kaksi kesän uutuuskirjaamme, joiden pääotsikoksi voisi kirjoittaa TURKU ja KOUVOLA. Kumpikin kertoo pelon voittamisesta.

Kahden viikon päästä ilmestyvä emeritus professori Ilppo Vuorisen SEILI – ELON KIRJOA on kirja jokaiselle, joka tietää, että tieto ja tutkimus ovat parasta lääkettä pelkoon. 180-sivuinen neliväriteos on elämysmatka Suomen tunnetuimman saaren historiaan ja nykypäivään. Jos Saaristomeri, ja laajemmin Suomen luonto on lähellä sydäntäsi, hanki hyllyysi Seili – Elon kirjoa. Kirja on toteutettu yhteistyössä Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitoksen kanssa.

Rikoskirjat käsittelevät peloista suurinta: kuolemanpelkoa. Kimmo Hyvärisen KADONNEEN NAISEN ARVOITUS karnevalisoi kovaksikeitetyn dekkarin perinteitä. Samalla teos esittelee dekkarien ystäville rikoksen epävirallisen pääkaupungin, Kouvolan, aidoilla tapahtumapaikoillaan. Kirjan kirjoittaja on Kouvolan entinen apulaispoliisipäällikkö.

Tutustu kirjoihin uutuusesitteessämme. Lisää kirjoja, kritiikkejä ja esittelyjä löydät sivulta http://kustannusaarni.fi

Aarnin kirjoja myy Booky.fi, Kirjastopalvelu ja Kirjavälitys Oy sekä kustantaja suoraan. Kysy tarjousta kirjojen nettohinnasta.


Hyvää lukukesää 2020!


Pasi Luhtaniemi,
kustantaja
Kustannus Aarni
p. 044 361 3564
pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi

← Palaa Sanojen taakse -etusivulle