LUKUKIRJA 2022

Pidät juuri kädessäsi Kustannus Aarnin historian ensimmäistä Lukukirjaa.  Tämä kirjanen tarjoaa kiinnostavaa luettavaa uudella tavalla. Nyt sinun ei tarvitse hankkia uutuuskirjaa vain kansien ja kustantajan myyntipuheen perustella – Voit lukea maistiaisiksi myös otteen kirjan alusta. Lukukirja 2022 on suunniteltu helpottamaan kirjan hankintapäätöstäsi. 

Lukukirja 2022 ilmestyy kesällä 2022 painettuna ja liimasidottuna teoksena kätevässä romaanikoossa, noin 80 -sivuisena lukupakettina. Koko on yksi yleisimmistä kaunokirjan standardikoosta. Eli kun luet otetta, luet sitä täsmälleen siten kuin se on painettu kirjaan.

Kustannus Aarni on 7-vuotias yleiskustantamo, joka julkaisee kotimaista laatukirjallisuutta motolla ”kirjoja historiasta, nyky-Suomesta ja mahdollisista maailmoista.”  Aarnin vuosi 2022 on vahva kaunokirjan vuosi. Julkaisemme Minä ja metsä -kilpailumme kaksi voittajateosta: spekulatiivisen fiktion voittaja Kallioon maalattu laulu sekä esseesarjan voittajan Mielimetsä. Ukrainan sodan kauhuja kommentoi 2. maailmansodan vaihtoehtohistoria Königsberg kestää. Rakkaudesta lajiin on kompromissitonta nykyproosaa vallasta, seksistä ja hevosista.

Löydät Lukukirjan 2022 kaikkialta sieltä, missä Aarni liikkuu. Tutustu ja osta kirjat, kätevästi Aarnin verkkokaupasta tai Bookyn / Kirjavälityksen sivuilta.

Toimittaja tai bloggaaja: Ota yhteyttä pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi. Lähetän arvostelukappaleet pyytämääsi osoitteeseen

Yhteistyöterveisin. Tervetuloa Aarnin kirjojen pariin!

Pasi Luhtaniemi
kustantaja
044 361 3564
pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi

 

 

Print Friendly, PDF & Email