Aarnin sivut uudistuivat


Kustannus Aarnin verkkosivut uudistuivat, parahiksi ennen kuin tietoja Aarnin tämän vuoden kirjoista alkaa kunnolla tipahdella. Sivuteema on tuttu, mutta tänä vuonna kustantamo avautuu uudella tavalla kohti yhteiskuntaa. Siksi sivujen yläreunasta löytyy nyt kiinteät linkit Verkkokauppa, Yhteistyössä ja Kilpailut sekä blogisivusto Sanojen takaa.

Verkkokauppa

Meiltä kysytään jatkuvasti, mistä Kustannus Aarnin kirjoja saa. Suorin ja helpoin vastaus on: omasta verkkokaupastamme.

Uudistimme juuri verkkokauppalinkkimme. Löydät nyt kätevästi kaikki kirjamme yhden klikkauksen takaa.

Aarnin kirjat lähetetään aina kotiisi ilman lähetyskuluja.

Yhteistyössä

Kustannus Aarnin yhteistyö vahvistuu tänä keväänä. Löydät yhteistyötahomme sinisen linkin takaa.

Ensimmäisenä ja konkreettisimpana yhteistyötahona jatkaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu. – Tutustu oppilastöihin linkin takaa avautuvasta diaesityksestä. Esittelemme Xamkin opiskelijoiden tekemiä kansisuunnitteluja vuosilta 2017-2019.

Kirjoituskilpailut

Kustannus Aarni järjestää joka toinen vuosi kirjoituskilpailun uusista suorasanaisista teksteistä. Löydät kilpailun ylhäältä vihreän linkin takaa.

Vuoden 2018 novellikokoelmakilpailu sai valtavasti positiivista huomiota, ja kilpailun satoa poimitaan edelleen. Voit hankkia vielä hyllyysi niin voittajateosta Hylkeenpyytäjä kuin viime syksyn arvostelumenestyksiä Suojattu elämä ja Hitonhauta. Syksyllä 2020 julkaisemme jälleen kilpailussa sijoittuneen teoksen, Pentti Salmelan Sankareita ja sankareiden varjoja.

Vuoden 2020 kilpailun kilpailuaika on paraikaa meneillään. Minä ja Metsä hakee uusia kuvauksia ja kannanottoja suomalaiselle tärkeimmästä paikasta, metsästä.

Sanojen takaa -blogi

Sanojen takaa on Aarnin kustantajan Pasi Luhtaniemen blogi kaikesta ajankohtaisesta. Kun toimittaa ja työstää toisten käsikirjoituksia, oma ajattelu tarvitsee elääkseen myös palstan, jossa purskahdella vapaasti.

Pääväreillä lisää raikkautta ja iloa

Aarnin sivu-uudistuksen tärkeä tavoite on ollut lisätä sivuillemme raikkautta ja iloa. Siksi valintamme ovat olleet pääväreillä. Tietenkin haluamme juhlistaa tällä lapsilukijoita, joille valmistuu elokuussa voimaannuttava uutuusteos Mummun ja Tirpun retkikirja.

Kirkas vihreä ja sininen kertovat kuitenkin samalla myös kevään tärkeimmästä kirjastamme, tietokirjasta Seili – Elon kirjoa. Kirja kysyy muun muuassa, minkä värisenä haluamme nähdä tulevaisuudessa Itämeren?

Tervetuloa tutustumaan Aarnin uusille verkkosivuille!

Pasi Luhtaniemi, kustantaja