Kirja-ale 2015-17

Kustannus Aarnin vuosien 2015-2017 kirjat – ja pätkä yrittäjän tarinaa


Kustannus Aarni perustettiin marraskuussa 2014, ja ensimmäiset kirjamme julkaisimme keväällä 2015. Toiminta alkoi vauhdikkaasti kolmella kaunokirjalla ja kahdella tietokirjalla, jotka ovat kaikki mukana erikoistarjouksessamme kaupoille ja kirjastoille 2018

Alusta lähtien Aarnin strategiaa on kuulunut julkaista vähän, mutta mahdollisimman hyvin toimitettua ja laadukasta kirjallisuutta. Strategiamme mukaan jokaisen teoksen takana on kustannustoimituksen mukaan resursoitu kustannuspäätös; jokainen päätös edellyttää jo käsikirjoitukselta korkeaa laatutasoa.


Keväällä 2016 Aarni julkaisi kaksi kaunokirjaa ja kaksi esseekokoelmaa. Timo Teräsahjon Paskiaiset on karu kuva suomalaisista sivustakatsojista. Lars Strangin Yhteen taotut aloittaa historiallisten romaanien Kokkola-sarjan, jonka toinen osa, Pohjanpolku, ilmestyy siis elokuussa 2018. Tämän lisäksi tarjouksessamme on mukana Mikko Maasolan radiopakinointa – Tummaa paahtoa –  sekä Kirsi Saurenin epäsovinnainen sukellus kuuluisiin oopperoihin – Sulkasatoa.

Syksyllä 2016 Aarni muutti Jyväskylästä Kuusankoskelle, ja oli aika tutkia julkaisustrategiaa laajemmalla speksillä. Pidimme taukoa kertomakirjallisuudesta ja päätimme tutkia runon julkaisemisen mahdollisuuksia.

Mika Ilmari Lehdon Taskuvaloa on Kustannus Aarnin ensimmäinen runoteos. Runolla on paikkansa Aarnin kustannustoiminnassa myös jatkossa.  Tiedotamme aiheesta myöhemmin lisää.