Tutki ja tulkitse – Alakoulun historia, 1. osa

26.00

HUOM: Tilaatko Oppilaan kirjaa yli 50 kappaletta? → pyydä tarjous koko paketista (Oppilaan kirjat + opettajan kirjat) suoraan pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi.

Tutki ja tulkitse on uusi taitopohjaiseen oppimiseen perustuva oppikirjapaketti, jonka kirjoittajat ovat Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen ja historian laitosten tutkijoita ja alakoulun opettajia. Kaksiosaisessa teoksessa historiaa opetetaan alakoulun 4.-6. luokan oppilaille uuden opetussuunnitelman mukaisesti.

Teoksen 1. osa (Esihistoriasta Antiikin ajan loppuun) ilmestyy heinäkuun alusta 2018. Voit ostaa oppilaan kirjan nyt suoraan Aarnilta ennakkoon hintaan 26 euroa.

 

Osasto:

Kuvaus

Tutki ja tulkitse – Alakoulun historia I -oppikirjassa on 22 artikkelia, joissa historiaan kuljetaan oppilaan kanssa esihistoriasta antiikin ajan loppuun saakka.  Kirjassa on 160 sivua ja elävä nelivärikuvitus.

Osan rinnalla julkaistaan Opettajan kirja, jossa tarjotaan yksityiskohtaisen pedagogiset ohjeistukset jokaiselle oppitunnille. Kysy näytelukua ja tarjoushintaa A5-kokoisesta Opettajan kirjasta suoraan kustantajalta pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi

Mikäli koulu ostaa aineiston verkko-oikeudet, se saa Opettajan kirjan verkkoaineistot myös digitaalisena. Tuntikohtainen pedagoginen materiaali, oppilastehtävät ja lisätehtävät voi tulostaa vaikka jokaiselle oppitunnille erikseen.

Tutki ja tulkitse – Alakoulun historia II -kirjat ilmestyvät keväällä 2019.