Ale!

Kohti uutta kirjaa

24.90 19.90

Käytännön opas kaikille omaa suorasanaista käsikirjoitusta suunnitteleville

Kustannus Aarni ja yhteistyökumppanimme Hopeantakojat ry julkaisevat elokuussa 2018 120-sivuisen kirjoitusoppaan. Teos sopii sekä kansalais- ja työväenopistojen oppikirjaksi että kirjoittajan itsenäiseen opiskeluun. Teos julkaistaan elokuussa 2018.

Kirjoittamisen opettaja huom: Teosta myydään myös joukkotilauksena. Kysy lisää toimitus@kustannusaarni.fi

***

Tilaa Aarnin uutiskirje ja liity jäseneksi – Kun ostat kirjan verkkokaupastamme, saat kaikki syksyn uutuuskirjamme  automaattisesti 20% alennuksella.

Osasto:

Kuvaus

Kohti uutta kirjaa on tarkoitettu erityisesti tavoitteellisille kirjoittajille, jotka työstävät ensimmäistä suorasanaista kaunokirjallista tekstiä – novellia, tarinakokoelmaa, romaania tai elämäkertaa.

Kohti uutta kirjaa on käytännön opas kovaan käyttöön. Kirjan teoriaosuuden rinnalla opiskelijalle annetaan seitsemän käytännön tehtävää, jotka liittyvät hänen omaan kirjoittamiseensa ja tekstiin. Kirjan kirjoittaja, kustantaja Pasi Luhtaniemi on perehtynyt erityisesti kerrontatieteeseen ja sen keinoihin avata, mistä kaunokirjallisessa viestinnässä on kysymys.

Kirja tarjoaa vastauksia kysymykseen, kuinka kirjailija tekee taikatemppunsa, jolla lumoaa lukijansa oman kertomuksensa maailmaan.