Aarnin painetut kirjat

[päiv. 4.9.2017]
Kustannus Aarni kustantaa vuosittain kovakantisina kirjoina noin 5 uutta kotimaista kaunokirjaa ja 2-3 tietokirjaa tai elämäkertaa. Kirjat ovat myynnissä verkkokaupassamme ja  keskeisillä jälleenmyyjillä sekä valtakunnallisessa kirjastojakelussa.

Aarnin teokset julkaistaan kahden julkaisuohjelman mukaan:

Perinteisessä kustannusohjelmassa solmimme kirjailijan kanssa kustannussopimuksen ja kustannamme koko teoksen. Asiakas saa teoksen nettomyynnistä 21%-25%  tekijänoikeuskorvauksen.

Aarnihopea -julkaisuohjelmassa neuvottelemme asiakkaan kanssa kirjakohtaisen sopimuksen. Asiakas maksaa kirjan valmistuksesta (kustannustoimitus, kirjan valmistuskustannukset) sopimamme summan. Vastineeksi hän saa kirjamyynnistä tekijänoikeuskorvausta aina 35% saakka.

Aarnin teokset kertovat ajastamme, milloin verevästi ja suoraan, milloin humoristisesti tai arkea outouttaen. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan. Lue teosesittelyt ja -arvostelut sekä tietoa kirjailijasta (alta) tai siirry suoraan kauppaan (oikealta):

TIETOKIRJAT

olavinlinna_etukansi_1000 eemil-e-kansi tummaapaahtoa1550  sulkasatoa-webkuva

KAUNOKIRJAT

yhteen-taotut535 paskiaiset-kansi-web
etukansi-webversio pienia-sankaritekoja-235 viattomat412

Tutustu myös e-kirjavalikoimaamme!

Kaikki painetut kirjat julkaistaan myös e-kirjoina, ja voit ostaa ne suoraan kaupastamme. Tämän lisäksi julkaisemme osan kirjoistamme vain e-kirjoina. Tutustu valikoimaamme linkistä e-kirjat.