Nopeat kokeilee syksyllä 2017 julkaisemisen rajoja!

[25.10.2017]

NOPEAT on lyhyiden, 10-80 sivun kirjojen julkaisusarja. Kirjan lukutottumukset muuttuvat, ja yhä useampi arvostaa kirjaa tabletin tai lukulaitteen näytöllä sekä lyhyttä, yhden illan lukusuhdetta. Siksi Aarnin Nopeat.

  1. NOPEAT on e-kirjasarja diginatiiveille, jotka lukevat sujuvasti kirjansa tabletilta, älypuhelimesta tai lukulaitteelta. Teokset lukee  yhdessä illassa, mutta ne ajatteluttavat sitäkin pitempään. Ne voivat olla kokonaisia teoksia tai esim. kokoelmaan kuuluva novelli.

  2. Kirjailijalle NOPEAT on käyntikortti hänen kieleensä ja maailmaansa. Teos voi olla ote laajemmasta teoksesta, joka on julkaistu tai tulossa –  myös painettuna kirjana. Se voi myös olla Kustannus Aarnin tai minkä tahansa muun suomalaisen kustantamon kustantama.  Lataa sopimuspohja sivun alareunasta ja tutustu lisää.

Ensimmäiset kirjailijat ja teokset

Ritva Helstenin ja  Katja Tammisen esikoisrunoteokset  ja Reeta Vilhun ensimmäinen lastenkirja ovat hyvät esimerkit siitä, mihin Nopeat on tarkoitettu. Mukana avauksessa ovat myös dekkaristi Jasu Rinneoja sekä muun muuassa novellisti Timo Teräsahjo ja  runoilija Mika Lehto.

LUKIJA: REKISTERÖIDY AARNIN JÄSENEKSI. Jäsenenä voit ladata NOPEITA heti. Lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi 3 kuukauden välein, tai kun ostoksesi kokonaissumma ylittää 20 euroa.

Rekisteröidyttyäsi voit kirjautua palveluun jatkossa facebook-tililtäsi. Ylimääräistä muistamista jäsenyys ei siis vaadi.

Runoteokset

Lapsille

Novellit

Esseet ja pakinat

Digi. permalink.