Kirsi Saurén: Sulkasatoa – Oopperahullun päiväkirja

sulkasatoa1000LUETTAVAA OOPPERAJREISSUJA VARTEN

Oopperamaailmaan sukeltava Sulkasatoa on kulttuuribloggari Kirsi Saurénin (nimimerkki Staditintti) esikoisteos. Staditintin blogi on kuohuttanut ooppera- ja kulttuuriväkeä jo vuosia ja nyt Kirsin intohimon kohde on tiivistetty kirjaksi.

Sulkasatoa kertoo kuinka kirjailija Kirsi Saurén sai Staditintiltä tehtävän etsiä järjestystä kirjoituksiin, jotka viserrettiin hetkessä, intuitioon luottaen ja oopperaa rakastaen. Jos olet pitänyt oopperoiden juonia yksinkertaisina ja pitkästyttävinä, niin tämä kirja osoittaa asian olevan toisin.

Oopperahullun päiväkirjassa iloitellaan 25 oopperan seurassa. Jokaisesta luvusta välittyy lukijalle Saurénin rakkaus taiteenlajia kohtaan. Kirjassa esiintyvät oopperat on esitelty kirjan lopussa, joten Sulkasatoa sopii niin entuudestaan oopperan ystäville kuin ooppera-aloittelijoillekin. Oopperoiden yhteydessä on myös havainnollistava romanssikaavio, joten lukija pysyy kärryillä monimutkaisimmissakin rakkauskiemuroissa.

Teosarvio Rondossa (Marissa Mehr)

Teos Aarnin verkkokaupasta:kirsi-sauren

Painettu kirja

Painettu kirja

Sähköinen kirja Aarnin verkkokaupasta

Sähköinen kirja

 

 

 

 

 

E-kirja myynnissä myös:

Sulkasadosta sanottua:

Tekstit ovat helppo- ja nopealukuisia, osin viihdyttäviä. Viihdyttävyys perustuu kirjoittajan nokkelaan ja taiturimaiseen sanankäyttöön sekä omaehtoiseen asenteeseen. Nenä on ”päässä möllöttävä keuhkojen kirsikka”, Puccinin nuotit ”puhdistavat jokaisen nikaman kivuista, tulehduksista ja kulumista”. Kieli-ilottelua lukee mielellään.

Marissa Mehr, Rondo Classic 30.7.2016