Aarnin kauno- ja tietokirjat

Syksy 2019 – Kirjan juhlaa!

Novelleja, tarinoita! 

Kustannus Aarni järjesti talvella 2018 valtakunnallisen novellikokoelman kirjoituskilpailun, johon osallistui lähes sata kirjailijaa ja luovaa kirjoittajaa. Julkaisemme syksyllä 2019 kaksi kilpailun palkittua teosta, Matti Vilkin lahtelaisnovelllikokoelman Suojattu elämä sekä Karoliina Heinolan hiuksianostattavan Hitonhauta ja muita puolielävien kohtaloita. Tämän lisäksi Aarni julkaisee nostalgianväreitä nostavan tarinakokoelman Kyläni, kaupunkini. Se kertoo maailmasta silloin ennen.

Hitonhauta – kauhunovelleja, jotka kylmäävät.
Kohtaloita Lahden kaupungin kaduilta
Tarinoita kaikenikäisille lukijoille ja kuulijoille.

PIIRTÄJÄ – ROMAANI

“Maailmankaikkeus on pölyä, joka piehtaroi painovoiman tunnelissa”

Piirtäjä on  häikäilemättömän modernistinen äänten romaani. Puheet ja totuudet kaikuvat suomalaiseen kesäyöhön niin rahvaan kuin herrasväen juopuvilta huulilta ja Melankolia saa rinnalleen tyynen järven selkää kajavan melan kolinan. Ja kun juhlat ovat ohitse, alkavat viimeiset käyttöpäivät.

VUODEN 2018 KAUNOKIRJAT

– Nämä eivät vanhene

KOHTI UUTTA KIRJAA – Valmennus ja kirja

Seitsemänosainen Kohti uutta kirjaa -kirjoittajavalmennus on tarkoitettu ns. tavoitteellisten kirjoittajien kovaan käyttöön. Tavoitteellisella tarkoitetaan kirjoittajaa, joka on valmis tekemään säännöllistä työtä, jotta hänen unelmansa – oma kauno- tai tietokirja – voisi toteutua. Kirjoittajavalmennus kestää 1-2 vuotta. 

Kohti uutta kirjaa –valmennuksen teoreettinen perusta on kerrontatieteen käsitteissä. Valmennus purkaa suorasanaisen tekstin osiin ja opettaa kirjoittajaa näkemään, mistä tarinassa ja sen kerronnassa on kysymys. Samalla teemme töitä kirjoittajan oman kirjahankkeen kanssa ja haemme hänen omaa ilmaisuaan ja kieltään. 

Aarni myy valmennuskirjaa myös erikseen.

Verkkokaupastamme! Nyt!

 . permalink.