Kansisuunnittelua vuoden 2019 kirjoihin Kaakon ammattikorkeakoululla

KAUNOKIRJAT – SYKSY 2019 – Ohjelma

Kirjan juhlaa!

Kustannus Aarnin syksyn 2019 novellit ilmestyivät elokuussa. Myös syksyn isoa lukuromaani, Pauli Loikkasen teosta Piirtäjä on julkaistu juuri e-kirjana. – Painettu kirja ilmestyy 1. lokakuuta.

Kaikki Kustannus Aarnin syksyn kirjailijat ovat esikoiskirjailijoita. Siksi onkin syytä juhlaan. Juhlistamme kirjailijoitammeja kirjoja seuraavasti, tervetuloa paikalle:


 • 12.9. klo 17-30- 19.00. Kyläni, kaupunkini -julkistamisjuhla   Kyläni, kaupunkini on Pielavedellä syntyneen ja Kuopiossa vaikuttaneen Sirpa Ruotsalainen-Niskasen esikoisteos.
  Kuopion Kaupunginkirjaston  musiikkiosasto.  Kirjailijaa haastattelee ja otteita kirjasta lukee Aarnin kustannusjohtaja Pasi Luhtaniemi.
 • 19.9. klo 18-19  Hitonhauta – julkistamisjuhla. Jyväskylä on esikoiskirjailija Karoliina Heinolan kotikaupunki.
  Jyväskylän kaupunginkirjasto.  Katso ohjelma.
 • 4.-6.10. Turun kirjamessut, Kustannus Aarnin ja Osuuskumma -kustannuksen osasto A80.
 • 18.10. klo 18-19 Keskuskirjasto Oodi, Helsinki (Suojattu elämä ja Novelli 2020 -tapahtuma) Katso ohjelma.
 • 10.11. klo 11-14 Isänpäivälounas. Vieraana kirjailija Sirpa Ruotsalainen-Niskanen
  Pielaveden Laukkalan kylä, Isänpäivälounas (Kyläni, kaupunkini -juhlat)


Painotuoreet teokset myynnissä tapahtumissa ja kustantajan sivuilla. Katso tarjotamme oikeasta palstasta.

Tässä lyhyesti kirjoistamme:

LYHYTPROOSAN JUHLAA! 

Kustannus Aarni järjesti talvella 2018 valtakunnallisen novellikokoelman kirjoituskilpailun, johon osallistui lähes sata kirjailijaa ja luovaa kirjoittajaa. Julkaisemme syksyllä 2019 kaksi kilpailun palkittua teosta, Matti Vilkin lahtelaisnovelllikokoelman Suojattu elämä sekä Karoliina Heinolan hiuksianostattavan Hitonhauta ja muita puolielävien kohtaloita. Tämän lisäksi Aarni julkaisee nostalgianväreitä nostavan tarinakokoelman Kyläni, kaupunkini. Se kertoo maailmasta silloin ennen.

Hitonhauta – kauhunovelleja, jotka kylmäävät.
Kohtaloita Lahden kaupungin kaduilta
Tarinoita kaikenikäisille lukijoille ja kuulijoille.

PIIRTÄJÄ – ROMAANI

“Maailmankaikkeus on pölyä, joka piehtaroi painovoiman tunnelissa”

Piirtäjä on  häikäilemättömän modernistinen äänten romaani. Puheet ja totuudet kaikuvat suomalaiseen kesäyöhön niin rahvaan kuin herrasväen juopuvilta huulilta ja Melankolia saa rinnalleen tyynen järven selkää kajavan melan kolinan. Ja kun juhlat ovat ohitse, alkavat viimeiset käyttöpäivät.

VUODEN 2018 KAUNOKIRJAT

– Nämä eivät vanhene

KOHTI UUTTA KIRJAA – Valmennus ja kirja

Seitsemänosainen Kohti uutta kirjaa -kirjoittajavalmennus on tarkoitettu ns. tavoitteellisten kirjoittajien kovaan käyttöön. Tavoitteellisella tarkoitetaan kirjoittajaa, joka on valmis tekemään säännöllistä työtä, jotta hänen unelmansa – oma kauno- tai tietokirja – voisi toteutua. Kirjoittajavalmennus kestää 1-2 vuotta. 

Kohti uutta kirjaa –valmennuksen teoreettinen perusta on kerrontatieteen käsitteissä. Valmennus purkaa suorasanaisen tekstin osiin ja opettaa kirjoittajaa näkemään, mistä tarinassa ja sen kerronnassa on kysymys. Samalla teemme töitä kirjoittajan oman kirjahankkeen kanssa ja haemme hänen omaa ilmaisuaan ja kieltään. 

Aarni myy valmennuskirjaa myös erikseen.

Verkkokaupastamme! Nyt!

 . permalink.