Aarnin novellisyksyyn kolme viikkoa!

(Tiedote kirjastoille ja  kirjastojen ystäville)

Kustannus  Aarni  järjesti viime talvena  kirjoituskilpailun uusille kotimaisille novellikokoelmille. Kilpailuun osallistui yli sata kotimaista kertojaa, ja 86 novellikokoelmaa täytti kilpailuehdot. – Purimme kilpailulla jonkin padon – useista teksteistä näki, että kokoelmaa oli hiottu vuosikausia.

Kilpailun voittaja ja neljä sijoittunutta kirjailijaa palkitaan Turun kirjamessuilla 5. lokakuuta kello 14.05 (Eino -lava) Samassa yhteydessä julkistetaan voittajan novellikokoelma. Teos on upeaa uutta kotimaista kaunokirjallisuutta.  

Koska vielä julkistamatonta voittajaa ja kirjaa on mahdotonta markkinoida nimellä tai kirjailijannimellä, Aarni on lähettänyt tänään 13.9. kirjastoille sähköpostia, josta löytyvät kirjan painovalmiit novellit.

Kirja on tilattavissa  niin Kirjavälityksen https://www.kirjavalitys.fi/kirjasto/ kuin Kirjastopalvelu  Oy:n https://www.kirjastopalvelu.fi/ valikoimista, ja voit tietenkin ostaa kirjaa myös suoraan Aarnilta. Kysy tarjous kustantaja pasi.luhtaniemi()kustannusaarni.fi

Löydät samalla kertaa myös muut Aarnin vuoden 2018 uutuuskirjat

  • Lars Strang: Pohjanpolku (romaani)
  • Anna Malinen: Hämärikkö (romaani)
  • Pasi Luhtaniemi: Kohti uutta kirjaa (kirjoitusopas)
  • Anna Veijola ym. (toim): Tutki ja tulkitse (oppikirja)

Yhteistyöterveisin!

Pasi Luhtaniemi, kustantaja