Aarnin kirjoittamisopas on ilmestynyt!

Kustannus Aarnin kirjoittamisopas KOHTI UUTTA KIRJAA on juuri julkaistu e-kirjana ja word-tiedostona! Teos on tarkoitettu erityisesti tavoitteellisille kirjoittajille, jotka työstävät suorasanaista kaunokirjallista tekstiä kuten novelleja, romaania tai elämäkertaa. 

Teos sopii kansalais- ja työväenopistojen oppikirjaksi, koska sen voi ladata myös Word -tiedostona. (tiedostomuoto .doc) Teoksen suora kopiointi on kiellettyä, mutta jos käytät teosta oppikirjana, pyydä tarjous isommasta toimituserästä toimitus@kustannusaarni.fi.

Teoksen tekstiosassa on mukana  viisi kirjoitusharjoitusta.  Teoriaosuuden alussa tarkastelemme luovan työn prosessia aineistonkeruusta säännöllisiin kirjoitusharjoituksiin. Tämän jälkeen teoriaosuudessa tutkitaan kerrontatieteen keinoin, kuinka kaunokirjallinen teksti rakentuu.

Kohti uutta kirjaa -teoksen kirjoittaja, Pasi Luhtaniemi, on Kustannus Aarnin kustantaja. Hän on tehnyt yliopiston loppututkinnon William Faulknerin  modernistisesta kerronnasta. Lisää Luhtaniemestä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Pasi_Luhtaniemi

Siirry kirjan sivulle tästä linkistä

 

 

 

Digi, Info. permalink.